Η JW Marriott, μέρος της Marriott International, Inc., ανακοίνωσε την έναρξη του JW Marriott Sanya Haitang Bay, που βρίσκεται στον κόλπο Haitang, την Εθνική Ακτή της Κίνας.

Το ακίνητο είναι το δεύτερο θέρετρο της JW Marriott στο Hainan και το δέκατο όγδοο ξενοδοχείο στη “Μεγαλύτερη Κίνα” (Ηπειρωτική Κίνα , Χονγκ Κονγκ , Μακάο και Ταϊβάν).

Δίπλα στο εθνικό τουριστικό θέρετρο Yalong Bay, ο κόλπος Haitang διαθέτει τοπίο όπως τροπικά δάση, λευκές αμμώδεις παραλίες και καταγάλανα νερά.

Σε απόσταση 40 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Sanya Phoenix, στην περιοχή φιλοξενούνται πολλά τουριστικά αξιοθέατα όπως το νησί Wuzhizhou, η πόλη φαντασίας Sanya Haichang, ο ναός Nanshan και ο διεθνής κινηματογράφος Wanda, μεταξύ άλλων.

Το νέο JW Marriott Sanya Haitang Bay βρίσκεται σε ακτογραμμή μήκους 21,8 χιλιομέτρων, προσφέροντας μια πολυτελή διαφυγή για τους ταξιδιώτες που έρχονται να χαλαρώσου μακριά απο την καθημερινότητά τους.

Εμπνευσμένο από το θέμα της πέτρας, το λεπτό design του Smallwood, του Reynolds, του Stewart, του Stewart (SRSS) συνδέει τους επισκέπτες στο JW Marriott Sanya Haitang Bay με τη φύση μέσα από ατελείωτες στοές, κεραμικές προθέσεις, οκταγωνικό σιντριβάνι.

Δύο εξαιρετικές εγκαταστάσεις τραπεζαρίας εξασφαλίζουν την απόλυτη εμπειρία φαγητού στους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανές μαγειρικές παρουσιάσεις στο ολοήμερο εστιατόριο της κουζίνας JW Kitchen ή να χαλαρώσουν στην τροπική ατμόσφαιρα του JW Lounge με κοκτέιλ και κρασιά από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, το JW Marriott Sanya Haitang Bay υπογραμμίζει τη δέσμευσή του για δείπνο εμπνευσμένο από τη φύση μέσω του JW Garden, προσφέροντας φρέσκα τοπικά συστατικά για αυθεντικές γευστικές εμπειρίες.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να αναζωογονηθούν στο πλήρως εξοπλισμένο Health Club που διαθέτει πάνω από εννέα πισίνες διαφορετικού μεγέθους ή να χαλαρώσουν στο πολυτελές Spa από την JW.