Η JW Marriott, μέρος του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 ξενοδοχειακές μάρκες, άνοιξε την πρώτη της ιδιοκτησία στην Ισπανία.

Η JW Marriott άνοιξε το πρώτο της ισπανικό ξενοδοχείο στη Μαδρίτη, την πρωτεύουσα της Ισπανίας. Το JW Marriott Hotel Madrid βρίσκεται στην πολιτιστική γοητεία της ζώνης Canalejas, δίπλα στην εμβληματική, δυναμική και πολυσύχναστη Puerta del Sol, στην καρδιά της πόλης, λίγα λεπτά μακριά από διάσημα ιδρύματα τέχνης και θέατρα.

«Το JW Marriott βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης των πολυτελών ταξιδιών, δίνοντας εξίσου σημασία στη συνείδηση ​​και την ευεξία όπως και στην απόλαυση και την άνεση», δήλωσε ο Bruce Rohr, Global Brand Leader, JW Marriott .
Έχοντας υπόψη αυτούς τους πυλώνες της μάρκας, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το εμπορικό σήμα JW Marriott στην Ισπανία. Το JW Marriott Hotel Madrid είναι μια ιδανική αντανάκλαση του ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε, από τον προσεγμένο σχεδιασμό του έως τον εξατομικευμένο προγραμματισμό που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ολιστική ευεξία των επισκεπτών.»

Έχοντας ριζώσει στην πεποίθηση της μάρκας ότι η αληθινή πολυτέλεια είναι να έχεις χρόνο και χώρο για να επικεντρωθείς σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – τον ​​εαυτό σου – το νέο ξενοδοχείο 139 δωματίων προσφέρει στους επισκέπτες ένα εμπνευσμένο αστικό καταφύγιο στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας

Παλαιότερα ένα από τα παλαιότερα αρωματοποιία στη Μαδρίτη , το ίδιο το κτίριο έχει μια μοναδική κληρονομιά και αποτυπώνει την ίδια την ουσία της πόλης. Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου ανατέθηκαν στον Rockwell Group, ο οποίος δημιούργησε μια κομψή ιδέα χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά και μια ουδέτερη χρωματική παλέτα για να εξασφαλίσει ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Οι πινελιές του ιστορικού παρελθόντος του κτηρίου παραμένουν ορατές μέσω της διατήρησης ορισμένων στοιχείων, όπως οι στήλες από σφυρήλατο σίδερο του 19ου αιώνα που βρίσκονται σε όλη την ιδιοκτησία.