Ο όμιλος Kyvernitis Travel Group, γνωστός για την τεχνογνωσία του στις υπηρεσίες εταιρικών, ταξιδιών αναψυχής και εκδηλώσεων, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Sabre, βασικό παράγοντα στην παγκόσμια ταξιδιωτική τεχνολογία.

Αυτή η ανανεωμένη συμμαχία είναι ένα σημαντικό βήμα, ενσωματώνοντας το Sabre Virtual Payments (SVP) και το Automation Hub.

Με το SVP και το Automation Hub να ενώνουν τη σουίτα υπηρεσιών του, ο Κυβερνίτης, είναι έτοιμος να βελτιώσει σημαντικά τις προσφορές του. Η εφαρμογή του SVP υπόσχεται εξορθολογισμένες πράξεις πληρωμών με ενισχυμένη ασφάλεια, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, διαχείριση κόστους και απλούστερη συμφωνία.

Ταυτόχρονα, το Automation Hub πρόκειται να φέρει επανάσταση στις λειτουργίες αυτοματοποιώντας επαναλαμβανόμενες εργασίες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια και, ενδεχομένως, εξοικονομώντας έως και 70% του χρόνου του ταξιδιωτικού πράκτορα. Αυτό θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση πελατών και θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου. Αυτές οι εξελίξεις αναμένεται να βελτιώσουν τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εξόδων, να μειώσουν τον διοικητικό φόρτο εργασίας και να προωθήσουν τις πρακτικές διαχείρισης ταξιδιών.

Το 2023, το Kyvernitis Travel Group γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία, κυρίως χάρη στα προηγμένα εργαλεία αυτοματισμού της Sabre. Αυτές οι εξελίξεις έχουν ενισχύσει τις συνεργασίες τους με εξέχοντες οργανισμούς όπως η American Express Global Business Travel και ο Όμιλος Hogg Robinson. Ο Κυβερνίτης κατέγραψε επίσης σημαντική άνοδο στον όγκο των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στον κλάδο της Ναυτιλίας και των Υπεράκτιων, επιδεικνύοντας την αυξανόμενη επάρκειά του σε εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς τομείς.

Ο Χρήστος Κυβερνίτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Kyvernitis Travel Group, σχολίασε:

«Η ενσωμάτωση τεχνολογίας αιχμής ήταν το κλειδί για την ενίσχυση της λειτουργικής μας αποτελεσματικότητας και τη διεύρυνση του αποτυπώματος της αγοράς μας στον Όμιλο Kyvernitis Travel. Αυτή η στρατηγική πρωτοβουλία μας έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες πελατών και να επιβεβαιώσουμε τη θέση μας ως κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα».

Ο Ανδρέας Συρίγος, Περιφερειακός Ανώτερος Διευθυντής για τη Νότια Ευρώπη και τους Σκανδιναβούς στη Saber Travel Solutions, δήλωσε:

«Η ανάπτυξη και η διευρυνόμενη επιρροή της Sabre στην Ευρώπη καταδεικνύουν την αφοσίωσή μας στην υποστήριξη των ταξιδιωτικών γραφείων. Η συνεργασία μας με το Kyvernitis Travel Group δείχνει πώς οι καινοτόμες λύσεις μας όχι μόνο ενισχύουν την ανάπτυξη πρακτορείων αλλά και εδραιώνουν τη θέση μας στον ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό τομέα».