Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Sabre ανακοίνωσε μια πολυετή συμφωνία ανανέωσης με την lastminute.com, την ευρωπαϊκή ταξιδιωτική εταιρεία τεχνολογίας σε δυναμικά πακέτα για διακοπές.

Σύμφωνα με τη μακροπρόθεσμη συμφωνία τεχνολογίας, η lastminute.com αναμένει να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πελατών με τις προηγμένες λύσεις αγορών και εικονικών πληρωμών της Sabre.

Χρησιμοποιώντας το πλούσιο περιεχόμενο GDS της Sabre και το API αγορών Bargain Finder Max, το lastminute.com θα μπορεί να δημιουργεί και να εμφανίζει συναρπαστικά δρομολόγια για τους ταξιδιώτες μέσα σε δευτερόλεπτα.
Αυτό θα βοηθήσει το OTA να προσαρμόσει τις εμπειρίες σε κρατήσεις προσαρμόζοντας τα αποτελέσματα αναζήτησης για τους πιο σχετικούς ναύλους, με βάση τις προτιμήσεις δρομολογίου.

Ως πάροχος πληρωμών B2B στο lastminute.com, η τεχνολογία Sabre Virtual Payments προσφέρει αυξημένη ευελιξία και έλεγχο, βελτιωμένη προστασία και ασφάλεια από απάτες, ακριβή συμφωνία και καλύτερο αυτοματισμό και αποτελεσματικότητα πληρωμών.

Μέσω του Sabre GDS, το lastminute.com θα έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 400 αεροπορικές εταιρείες, 1,6 εκατομμύρια επιλογές διαμονής και εκατοντάδες τουριστικούς πράκτορες, παρόχους ενοικίασης σιδηροδρόμων και αυτοκινήτων για την πώληση προσαρμοσμένων ταξιδιωτικών πακέτων από προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.