Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το παγκόσμιο γυναικείο περιοδικό lifestyle ELLE ανακοίνωσε το ντεμπούτο του στον κόσμο της φιλοξενίας με το λανσάρισμα της ELLE Hospitality, που περιλαμβάνει δύο boutique ξενοδοχεία. Το Maison ELLE στην Γαλλία και το ELLE Hotel στο Μεξικό.

Το ξενοδοχειακό brand ELLE Hospitality θα επικεντρωθεί στις επιθυμίες των πελατών με έμφαση στον τρόπο ζωής.

To ELLE που ανήκει στον γαλλικό όμιλο Lagardère News, έχει την έδρα του στο Παρίσι. Και στην γαλλική πρωτεύουσα έχει προγραμματίσει να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο Maison ELLE αυτό το φθινόπωρο.

Το Maison ELLE έχει σχεδιαστεί για τον μοντέρνο ταξιδιώτη που θέλει να το ζήσει αυθεντικά. Θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το Studio V, το οποίο θα είναι ιδιοκτήτης και διαχείριση του ξενοδοχείου υπό την καθοδήγηση του Pascal Donat, προέδρου της Valotel.
Θα βρίσκεται στο 17ο διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου (Arc de Triomphe) και θα διαθέτει 25 δωμάτια, σουίτες και σπα.
Στα άμεσα μελλοντικά σχέδια προγραμματίζεται η ανάπτυξη του σε όλη την Ευρώπη και την Κίνα.

Το ELLE Hotel θα είναι στο Χαλίσκο του Μεξικού και θα ανοίξει το 2023, σε συνεργασία με την ACTUR.
Το έργο βρίσκεται υπό ανάπτυξη σε μια παρθένα τοποθεσία στην ακτή του Ειρηνικού και συνδυάζει την οικολογική συνείδηση ​​με το lifestyle πολυτελείας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε το ELLE στον κόσμο της φιλοξενίας, λέει η Constance Benqué, πρόεδρος του ELLE International και διευθύνων σύμβουλος της Lagardère News.

Η επιτυχία του brand μας μέχρι σήμερα οφείλεται στην καινοτομία μας, στην ιδιαίτερη σχέση μας με τις γυναίκες και είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να αμφισβητούμε το status quo, καθώς εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή ταξιδιών.

Οι δύο ιδέες μας, ξεκινώντας με τα εγκαίνια του Maison ELLE στο Παρίσι και του ELLE Hotel στο Μεξικό, θα είναι δύο συναρπαστικές πύλες που θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να δουν τους προορισμούς μέσα από έναν νέο φακό και μέσα από το όραμα του ELLE.»

Το εγχείρημα του ELLE στον κλάδο της φιλοξενίας, στηρίζεται στην συνεργασία με ομίλους ακίνητης περιουσίας και φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων:

  • ACTUR στο Μεξικό: Η ACTUR είναι εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για επενδύσεις στον τρόπο ζωής και τη φιλοξενία στον τρόπο ζωής στο Μεξικό.
  • Η NorthStar στη Μέση Ανατολή: Η NorthStar είναι μια εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης που ειδικεύεται σε συνεργασίες με κορυφαία ταλέντα στην παγκόσμια αρχιτεκτονική, την τέχνη, τους εσωτερικούς χώρους και τη μόδα.
  • STUDIO V στην Ευρώπη: Είναι ο νεότερος όμιλος φιλοξενίας σε συνεργασία με τον όμιλο Valotel αφιερωμένος στη σύλληψη της επωνυμίας και τις εμπειρίες με έμφαση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη χώρων διαβίωσης.