Η Marriott International και η κορυφαία εταιρία καταθέσεων της Ιαπωνίας Mori Trust Group ανακοίνωσαν το μεγάλο άνοιγμα πέντε διακεκριμένων ξενοδοχείων Marriott στην Ιαπωνία. Το Marriott διαθέτει σήμερα 40 ξενοδοχεία στην Ιαπωνία και 10 σε εξέλιξη.

Μέσα σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, το Karuizawa Marriott Hotel βρίσκεται μόλις 70 λεπτά μακριά από το κέντρο του Τόκιο. Τα 142 δωμάτια είναι σχεδιασμένα σε μοντέρνο στιλ με τη βοήθεια των ιαπωνικών στοιχείων.

Προσφέρονται σουίτες κατάλληλες για οικογένειες καθώς και πολυτελή δωμάτια με θέα στο δάσος και ιδιωτικές θερμές πηγές. Οι φιλικές προς το σπίτι εξοχικές κατοικίες επιτρέπουν διακοπές σε φιλικό προς τα κατοικίδια περιβάλλον. Το Grill & Dining G Restaurant προσφέρει τοπικές γεύσεις, ενώ οι εταιρικές λειτουργίες και οι ιδιωτικές εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε τρεις αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το An Spa Karuizawa, ένα 24ωρο γυμναστήριο ή να βυθιστούν στο κοινόχρηστο λουτρό της θερμής πηγής.

Το Izu Marriott Hotel Shuzenji στεγάζεται σε πυκνοκατοικημένους λόφους της χερσονήσου Izu. Οι εσωτερικοί χώροι αυτού του ξενοδοχείου 128 δωματίων συνδυάζουν τη σύγχρονη ιαπωνική αισθητική με τις δυτικές επιρροές, μερικά με ιδιωτικά λουτρά υπαίθρου. Γευτείτε την τοπική ιαπωνική κουζίνα και διεθνή φαγητά στο εστιατόριο, ενώ οι δύο αίθουσες συμποσίων είναι ιδανικές για συναντήσεις και ειδικές εκδηλώσεις. Διάφορες επιλογές ευεξίας περιλαμβάνουν μια μεγάλη κοινόχρηστη θερμαινόμενη ονσάν, θερμαινόμενη πισίνα και 24ωρο γυμναστήριο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα μεγάλο γυμναστήριο, γήπεδο γκολφ και γλάστρες, καθώς και γήπεδα τένις.

Το 105 δωμάτια Fuji Marriott Hotel Lake Yamanaka αναμφισβήτητα παρουσιάζει μαγευτική θέα στο γραφικό Όρος Fuji. Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει τόσο ιαπωνικά tatami όσο και εξοχικά δωμάτια σε στιλ δυτικού τύπου, με premium δωμάτια που διαθέτουν ιδιωτικά λουτρά με καυτές πηγές καθώς και ευρύχωρες executive σουίτες που εξασφαλίζουν μια ήσυχη διαμονή. Απολαύστε τοπικά πιάτα που προσφέρονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα αποκλειστικό ιδιωτικό δωμάτιο για μέχρι 40 άτομα, ιδανικό για ιδιωτικές λειτουργίες. Δύο αίθουσες συσκέψεων, μια κοινόχρηστη θερμή πηγή και γήπεδα τένις για το ονσέ, συμπληρώνουν ένα περιβάλλον κατάλληλο για δουλειά και παιχνίδι.

Τοποθετημένο κοντά στο Κιότο, το Lake Biwa Marriott Hotel προβάλλει την ομορφιά της μεγαλύτερης λίμνης της Ιαπωνίας. Προσφέρουν εκπληκτική θέα στα 274 δωμάτια του ξενοδοχείου, τα οποία περιλαμβάνουν δωμάτια σε ιαπωνικό στιλ και executive σουίτες. Οι τοπικές γεύσεις γιορτάζονται στο The Grill & Dining G Restaurant και οι μεγάλες εγκαταστάσεις δεξιώσεων είναι ιδανικές για συνέδρια ή κοινωνικές εκδηλώσεις για μέχρι 500 άτομα. Ένας αληθινός προορισμός ευεξίας, το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μια κοινόχρηστη θερμή πηγή, 24ωρο γυμναστήριο καθώς και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις όπως ένα γυμναστήριο 1.000 τ.μ., γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, μια εσωτερική πισίνα και ένα πλανητάριο με 166 θέσεις.

Το Nanki-Shirahama Marriott Hotel φιλοξενεί μονοπάτια βουνών και λευκές αμμώδεις παραλίες, τοποθετημένες σε εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, που μπορείτε να θαυμάσετε από τα 182 δωμάτια σε ιαπωνικό και δυτικό στιλ που αγκαλιάζουν το ήθος σχεδιασμού «Marriott Modern». Επικοινωνήστε με τους ντόπιους δοκιμάζοντας τα πιο φρέσκα θαλασσινά πιάτα και απολαμβάνοντας την μεγάλη κοινόχρηστη θερμή πηγή ονζών ή παίρνοντας το μαγευτικό τοπίο από την εξωτερική πισίνα με παιδική ζώνη τους καλοκαιρινούς μήνες.