Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Marriott Bonvoy -το ταξιδιωτικό πρόγραμμα της Marriott International– συνεργάστηκε με την ομάδα Formula 1 της Mercedes-AMG Petronas για να προσφέρει στα μέλη του την  ευκαιρία να ζήσουν μια φορά στη ζωή τους το Grand Prix του Μονακό, όπως λίγοι.

Το πακέτο που είναι διαθέσιμο στο Marriott Bonvoy Moments, την αποκλειστική πλατφόρμα για τα μέλη, περιλαμβάνει:

  • Πρόσβαση στο ρετιρέ διαμέρισμα της Mercedes-AMG Petronas F1 Team στο Μονακό την ημέρα των προκριματικών, με θέα στην πίστα στην εκκίνηση και στον τερματισμό και την ευκαιρία συναναστροφής με το προσωπικό της ομάδας.
  • Διανυκτέρευση στο γιοτ τριών καταστρωμάτων Mercedes-AMG Petronas F1 Team, Liquid Sky.
  • Θέση στο γιοτ Liquid Sky την ημέρα του αγώνα -με εγγυημένη θέαση πρωταθλήματος- σε εσωτερικούς χώρους με καθίσματα και οθόνες και all-inclusive φαγητό και ποτό.
Πηγή: Marriott

Η εμπειρία του Μονακό είναι μόνο μία από τις πολλές που φιλοξενούνται από το Marriott Bonvoy και το The Ritz-Carlton και προσφέρουν στα μέλη πρόσβαση στη Formula 1 το 2022 σε περισσότερες από 10 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Τα πακέτα Marriott Bonvoy Moments με πρόσβαση VIP, συναντήσεις με το προσωπικό της Mercedes-AMG Petronas F1 Team, διαμονή σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιμα για τα μέλη για προσφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σε αγώνες σε τοποθεσίες από Μόντρεαλ, Βουδαπέστη έως και Σιγκαπούρη.

Αυτό περιλαμβάνει και το επερχόμενο Grand Prix της Σιγκαπούρης όπου το The Ritz-Carlton θα επαναφέρει το εμβληματικό Silver Arrows Lounge, στην πίστα αγώνων.

Σε επιλεγμένες τοποθεσίες, τα μέλη θα μπορούν ακόμη και να έχουν πρόσβαση στο Paddock και να συμμετέχουν στον αγώνα μαζί με την Ομάδα ενώ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το γκαράζ της Mercedes.

Τα μέλη που δεν μπορούν να περάσουν στο σιρκουί θα εξακολουθούν να μπορούν να είναι μέρος της δράσης, μέσω αποκλειστικού περιεχομένου με τους οδηγούς Mercedes-AMG Petronas F1 Lewis Hamilton και George Russell και την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορές σε πακέτα εικονικών στιγμών, όπως π.χ. ξενάγηση στο εργοστάσιο της Mercedes στο Brackley του Ηνωμένου Βασιλείου.