Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Marriott Bonvoy -το βραβευμένο πρόγραμμα αφοσίωσης της Marriott International με 30 επωνυμίες ξενοδοχείων και ατελείωτες εμπειρίες- ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Travel by Design.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα περιεχομένου που παρουσιάζει μη ειπωμένες ιστορίες σχεδιασμού που ενέπνευσαν μερικά από τις τα πιο ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Σε συνεργασία με τη Samsung δημιούργησε τον πρώτο αποκλειστικό επώνυμο προορισμό εντός της δωρεάν υπηρεσίας ροής της Samsung που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, Samsung TV Plus.

Από αύριο 1 Νοεμβρίου, οι τηλεθεατές του Samsung TV Plus μπορούν απλώς να επιλέξουν ένα πλακίδιο στην αρχική οθόνη της υπηρεσίας για να εξερευνήσουν τη βιβλιοθήκη κατά παραγγελία και να βυθιστούν σε μια επιμελημένη συλλογή περιεχομένου ταξιδιωτικού βίντεο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε την πλατφόρμα Travel by Design για να παρουσιάσουμε στους ταξιδιώτες τους οραματιστές σχεδιασμού πίσω από μερικά από τα πιο αξιόλογα ξενοδοχεία στον κόσμο, για μια πιο καθηλωτική ταξιδιωτική εμπειρία, δήλωσε η Annie Granatstein, Αντιπρόεδρος Περιεχομένου Μάρκετινγκ, Marriott International.

Γνωρίζουμε ότι οι ταξιδιώτες ξανασκέφτονται πώς θέλουν να δουν τον κόσμο και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτή τη μοναδική, στο σπίτι εμπειρία για να γεμίσουν τις λίστες τους».

Από μια απομονωμένη βίλα πάνω από το νερό στις Μαλδίβες, σε ένα επανασχεδιασμένο βασιλικό παλάτι στη Βουδαπέστη ή ένα μοντέρνο hotspot στο κέντρο του Λος Άντζελες, το Travel by Design ζωντανεύει ιστορίες σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής από παγκοσμίου φήμης δημιουργικούς, όπως ο Frank Gehry και ο Yabu Pushelberg, με άρθρα, ταινίες, podcast και φωτογραφίες σε πολλά κανάλια.

Το Travel by Design διαθέτει μια συλλογή από ταινίες μικρού μήκους που προβάλλουν τέσσερις συναρπαστικές ιστορίες, όπου εμβληματικοί προορισμοί συναντούν το ντιζάιν από αγαπημένες μάρκες όπως η W Hotels & Resorts, η The Luxury Collection, η Autograph Collection Hotels και άλλα.

Η μεταφορική οπτική σειρά θα είναι διαθέσιμη σε πλατφόρμες ροής, όπως η Samsung και η Roku καθώς και το YouTube, και θα προβάλλεται σε δωμάτια ξενοδοχείων παγκοσμίως στο Marriott Bonvoy TV.

Το podcast Travel by Design, συναντά τους αρχιτέκτονες, τους σχεδιαστές και τους οραματιστές που βουτάνε βαθιά στην τέχνη και αποκαλύπτουν τι πυροδότησε την ιδέα τους, πώς αλλάζει η δημιουργική τους διαδικασία και πώς είναι να απολαμβάνουν ο χώρος ως ταξιδιώτης.
Έξι ηχητικά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στα Apple Podcasts, Spotify και Google Podcasts.

Τα μέλη του Marriott Bonvoy μπορούν να κερδίσουν πόντους για διαμονή σε ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο το χαρτοφυλάκιο 30 εξαιρετικών επωνυμιών Marriott Bonvoy, συμπεριλαμβανομένων θέρετρων all-inclusive και ενοικιαζόμενων σπιτιών premium, καθώς και μέσω καθημερινών αγορών με συνεπώνυμες πιστωτικές κάρτες.
Μπορούν επίσης να εξαργυρώσουν τους πόντους τους για εμπειρίες όπως μελλοντικές διαμονές, Marriott Bonvoy Moments ή μέσω συνεργατών για πολυτελή προϊόντα από τις Marriott Bonvoy Boutiques.

Δείτε το trailer του Travel by Design