motion chefs of a restaurant kitchen

Το πρώτο pop up εστιατόριο στο Λος Άντζελες με μενού από γνωστούς σεφ που πρωταγωνιστούν στις δημοφιλείς παραγωγές του, θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου το Netflix και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το NETFLIX BITES θα αναδείξει καταξιωμένους σεφ από δημοφιλείς σειρές της διάσημης πλατφόρμας, όπως ο σεφ Curtis Stone , ο Dominique Crenn, ο Rodney Scott , ο Ming Tsai, Ann Kim, Nadiya Hussain , Jacques Torres και Andrew Zimmern.

Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας που περιλαμβάνει τις μοναδικές τους σπεσιαλιτέ , προσφέροντας στους θαυμαστές και στους λάτρεις του φαγητού μια μοναδική εμπειρία.

«Το να μεταφέρω την αγάπη μου για το φαγητό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου, αλλά αυτή η ιδέα, από την οθόνη στο τραπέζι δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από αυτό που παρουσιάστηκε στην κάμερα, είναι φοβερή», δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Κέρτις Στόουν.

Τα διάσημα πιάτα θα συνοδεύονται από κοκτέιλ των Φράνκι Σόλαρικ, Τζούλι Ράινερ, LP O’Brien και Κέιτ Γκέργουιν, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο «Drink Masters».