Η Nobu Hospitality, που ιδρύθηκε από τους Nobu Matsuhisa, Robert De Niro και Meir Teper, άνοιξε το πρώτο της ξενοδοχείο στην Πολωνία: το Nobu Hotel Warsaw.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 117 κομψά και ευρύχωρα δωμάτια, προσεκτικά προσαρμοσμένους χώρους συσκέψεων και εκδηλώσεων, ένα πλούσιο γυμναστήριο και ένα εμβληματικό Nobu Restaurant & Café.

Ο ευέλικτος χώρος εκδηλώσεων 438m² του Nobu Hotel Warsaw προσφέρει ένα κομψό περιβάλλον για μεγάλα συνέδρια και συναντήσεις και μπορεί να χωριστεί με έναν κινητό τοίχο με ακουστικό διαχωρισμό, για να προσφέρει δύο ανεξάρτητους χώρους – την αίθουσα Sakura στα 266 m2 και την αίθουσα Hikari στα 171 m2.

Οι θρυμματισμένοι γυάλινοι τοίχοι επιτρέπουν άφθονο φυσικό φως και ένα ανεξάρτητο λόμπι με βεράντα, επιτρέπει απόλυτη ιδιωτικότητα. Άλλες αίθουσες συσκέψεων με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υπάρχουν στον ίδιο όροφο. Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με μια ποικιλία υπηρεσιών κατά παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων προγραμματισμού, τροφοδοσίας, επιχειρηματικών υπηρεσιών και τεχνολογίας, όπως Wi-Fi και οπτικοακουστικός εξοπλισμός.

Φυσικά, η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας είναι υψίστης σημασίας στα Nobu Hotels. Η αισθητική του σχεδιασμού είναι πολυτέλεια μέσω της απλότητας, και το Nobu Hotel Warsaw είναι σε θέση να ανοίξει σε έναν μετα-πανδημικό κόσμο έχοντας σχολαστικά χορογραφήσει μια άψογη διαμονή.

Η ασφάλεια και η υγιεινή θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με προσαρμογές που θα επιτρέπουν ελάχιστη στενή επαφή μεταξύ του προσωπικού και των επισκεπτών τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο εστιατόριο.

Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν υπηρεσίες κινητού check-in για τον περιορισμό των αλληλεπιδράσεων και του χρόνου αναμονής, πρόσβαση σε ιδιωτικό ασανσέρ, την επιλογή για φαγητό στο δωμάτιο που παραδίδεται στην πόρτα και μειωμένη χωρητικότητα στο εστιατόριο και το καφέ για να εξασφαλιστούν ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ των επισκεπτών.

Τα δωμάτια και οι δημόσιοι χώροι θα καθαρίζονται με απολυμαντικά UV Light μετά το check out και οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε γάντια ατομικής χρήσης και απολυμαντικά χεριών σε όλο το ξενοδοχείο, για χρήση στον ελεύθερο χρόνο τους.

Όλο το προσωπικό θα φορά μάσκες και γάντια όπως απαιτείται και αυτά θα είναι επίσης διαθέσιμα για τους επισκέπτες. Για να αντικατοπτρίζει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση σε όλο τον κόσμο, οι πολιτικές κράτησης και ακύρωσης του ξενοδοχείου παραμένουν ευέλικτες και χωρίς κινδύνους.