Το QantasLink θα προσφέρει σύντομα σε όλους τους επιβάτες δωρεάν επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση για πρώτη φορά, καθώς ο τοπικός αερομεταφορέας αρχίζει να αναπτύσσει την πρόσβαση μέσω της νέας εφαρμογής Qantas Entertainment.

Από τον Σεπτέμβριο, οι επιβάτες στις υπηρεσίες QantasLink θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 2.500 ώρες ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών από τη δική τους συσκευή μέσω της εφαρμογής Qantas Entertainment. Η εφαρμογή δίνει επίσης στους πελάτες πρόσβαση σε χιλιάδες τίτλους μέσω του συνεργάτη ροής Stan.

Η αναβάθμιση της ψυχαγωγίας ξεκινά με ένα από τα περιφερειακά αεροσκάφη Airbus A320 αυτήν την εβδομάδα και θα επεκταθεί σε όλα τα αεροσκάφη της περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας μέχρι τα μέσα του 2022.

Η αναβάθμιση θα ισχύει για περισσότερα από 50 αεροσκάφη Boeing 717, Fokker 100, A320 και Alliance Airlines Embraer E190.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Qantas Entertainment για να μεταδώσουν στη συσκευή τους περισσότερες από 2500 ώρες ταινιών πρεμιέρας, τηλεοπτικών σειρών και ηχητικών βιβλίων.

Αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικές τηλεοπτικές εκπομπές και πρωτότυπες ταινίες από τον συνεργάτη ροής Stan.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ήδη ροή μέσω της εφαρμογής σε αεροσκάφη διπλής καμπίνας 717 καθώς και στους στόλους Qantas 737 και A330.

Οι επιβάτες που θέλουν μια βέλτιστη εμπειρία πρέπει να θυμηθούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Apple Store και το Google Play πριν από την αναχώρηση, αλλά η διασκέδαση μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για όποιον ξεχνά.