Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Radisson Hotel Group άνοιξε την τελευταία του ιδιοκτησία στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Περθ, την πόλη πύλη για τα Highlands της Σκωτίας.
Το Radisson Blu Hotel Perth 75 δωματίων, στεγάζεται σε ένα ακίνητο ορόσημο που άνοιξε το 1890 ως ένα από τα πρώτα βρετανικά ξενοδοχεία σιδηροδρόμων.

Το Περθ είναι πλέον δημοφιλής προορισμός για εγχώριους και διεθνείς ταξιδιώτες.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χρόνο στα πολλά αξιοθέατα της πόλης, όπως μουσεία, θέατρα, εκκλησίες, αποστακτήρια ουίσκι, ζυθοποιεία ή σε ένα από τα πολυάριθμα γήπεδα γκολφ που βρίσκονται μέσα και γύρω από τα δύο κύρια πάρκα της πόλης, το North Inch και το South Inch.

Η γύρω ύπαιθρος του Perthshire μπορεί να υπερηφανεύεται για πάρκα που κόβουν την ανάσα που προσελκύουν πολλούς επισκέπτες για υπαίθρια αθλήματα και αθλήματα περιπέτειας.

Το ακίνητο είναι μέσα σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το εστιατόριο Victoria, το οποίο πήρε το όνομα του από τη βασίλισσα Βικτώρια που επισκέφτηκε το αρχικό ξενοδοχείο στο δρόμο της προς το κάστρο Balmoral.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης lobby bar, μπαρ στον κήπο, γυμναστήριο, πέντε αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων και δύο αίθουσες χορού για εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης στη Σκωτία έξω από το Εδιμβούργο.

Το άνοιγμα του ακινήτου στο Περθ ανεβάζει το χαρτοφυλάκιο της Radisson Blu στη Σκωτία στα επτά ξενοδοχεία. Έχει ήδη παρουσία σε Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Αμπερντίν και Ινβερνές.