Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Όμιλος Radisson Hotel ανακοίνωσε την λειτουργία νέου ξενοδοχείου στην Αίγυπτο του brand Radisson Individuals.

Το άνοιγμα του Marina Resort Port Ghalib, φέρνει το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου στην Αίγυπτο σε 8 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη. Και είναι το πρώτο ξενοδοχείο Radisson Individuals στην Αφρική.

Το Marina Resort Port Ghalib, μέλος του Radisson Individuals είναι σε ιδανική τοποθεσία κατά μήκος της ακτής της ερήμου της Ερυθράς Θάλασσας -στη Νότια Κοραλλιογενή Ακτή- δίπλα στον παραλιακό δρόμο περιπάτου του Port Ghalib με φοίνικες και στο δημοφιλές λιμάνι για γιοτ, με άμεση πρόσβαση στην παραλία και το δικό του υδάτινο πάρκο.

Το θέρετρο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε μια σειρά από αξιοθέατα, όπως η δημοφιλής κοντινή τοποθεσία καταδύσεων Marsa Mubarak, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν κοντά σε ψάρια, θαλάσσιες χελώνες και τοπικά θαλάσσια θηλαστικά.

Καθένα από τα 159 ευρύχωρα και κομψά δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτει μπαλκόνι με θέα στην πισίνα ή τη μαρίνα.

Η duplex σουίτα δύο υπνοδωματίων του ξενοδοχείου είναι ένα τέλειο σπίτι σε 160 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και χώρο υποδοχής καθώς και δύο κύρια υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο.

Η υψηλότερη προτεραιότητα του Ομίλου Radisson Hotel παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων του.

Το Marina Resort Port Ghalib εφαρμόζει το πρόγραμμα πρωτοκόλλων ασφαλείας και απολύμανσης Radisson Hotels Safety που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την SGS και έχει σχεδιαστεί για την ασφάλεια και την ηρεμία των επισκεπτών από το check-in μέχρι το check-out.