Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hard Rock Hotels ανακοίνωσε τα εγκαίνια του νεότερου REVERB by Hard Rock στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Προγραμματισμένο να ανοίξει στα μέσα του 2022, ο Όμιλος RIMC Hotels & Resorts θα λειτουργεί το ξενοδοχείο με συνολικά 134 δωμάτια.

Το REVERB Hamburg θα βρίσκεται μέσα στο St. Pauli Bunker, το μεγαλύτερο και ένα από τα λίγα διατηρημένα καταφύγια του Αμβούργου, πλέον αναπόσπαστο μέρος του αστικό τοπίου της πόλης.

Με παρόμοια φιλοσοφία, η μάρκα REVERB by Hard Rock προσπαθεί να είναι ένας ενεργητικός πολιτιστικός κόμβος που παρέχει χώρο στους ντόπιους και τους ταξιδιώτες να συνδεθούν και να δημιουργήσουν μαζί.

 

Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή, το REVERB Hamburg έχει σχεδιαστεί για κοινωνικές συναναστροφές και ενθάρρυνση της αίσθησης της κοινότητας.
Ο χώρος του ξενοδοχείου θα φιλοξενήσει πολιτιστικά προγράμματα, όπως συναυλίες και παραστάσεις από ανερχόμενους καλλιτέχνες.

«Κατάλληλο τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και για τους ντόπιους, το REVERB Hamburg θα είναι ένα ευπρόσδεκτο αξιοθέατο στη μοντέρνα, καλλιτεχνική γειτονιά Schanzenviertel, δήλωσε ο Marek N. Riegger, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου RIMC Hotels & Resorts .

Η χαρακτηριστική τοποθεσία και η εκπληκτική θέα της πόλης από το καταπράσινο δημόσιο πάρκο στον τελευταίο όροφο διασφαλίζουν ότι μια επίσκεψη στο Bunker St. Pauli θα είναι μια ολιστική εμπειρία, για τους τουρίστες καθώς και για τους κατοίκους του Αμβούργου.»