Η Marriott International υπέγραψε συμφωνία με τον Mario Julen για να φέρει τη μάρκα Ritz-Carlton στο Ζερμάτ, ξεκινώντας το πρώτο ξενοδοχείο Ritz-Carlton σε χιονοδρομικό προορισμό στην Ευρώπη.

Το Ritz-Carlton Zermatt αναμένεται να ανοίξει το 2026. Η ιδιοκτησία με 69 δωμάτια θα φέρει τη θρυλική εξυπηρέτηση και την κομψή σχεδίαση της μάρκας στον παγκοσμίου φήμης τουριστικό προορισμό της Ελβετίας.

Μόλις ανοίξει, το κατάλυμα θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στην Ελβετία μετά το The Ritz-Carlton Hotel de la Paix στην Γενεύη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτήν την υπογραφή ορόσημο με τον Mario Julen, ο οποίος έχει ένα φανταστικό όραμα για το έργο, δήλωσε η Satya Anand, πρόεδρος της Marriott International Europe, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το Ζερμάτ είναι συνώνυμο με εξαιρετικό σκι, ορειβασία και εκπληκτικά τοπία. Ως η επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας, αυτή η ανάπτυξη και ο εντυπωσιακός προορισμός θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των εμβληματικών ακινήτων Ritz-Carlton σε όλο τον κόσμο.

Προσφέροντας στους επισκέπτες μια συναρπαστική ευκαιρία να ζήσουν τις χιονισμένες κορυφές του Ζερμάτ όλο το χρόνο και τις πίστες σκι παγκόσμιας κλάσης.

Η σημερινή υπογραφή αντικατοπτρίζει την αυξημένη ζήτηση για τις πολυτελείς μάρκες φιλοξενίας μας σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική”.

Το Ritz-Carlton Zermatt θα σχεδιαστεί από τη βραβευμένη εταιρεία AW2 με έδρα το Παρίσι, με επικεφαλής τους συνεργάτες αρχιτέκτονες Reda Amalou και Stéphanie Ledoux.

Με αρχιτεκτονικό και εσωτερικό σχεδιασμό που θα προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο στυλ κλασικού ορεινού σαλέ.

Το κατάλυμα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο όρος Μάτερχορν τόσο από τα δωμάτια όσο και από τα εστιατόρια.

Τα σχέδια του περιλαμβάνουν δύο εστιατόρια και δύο μπαρ, μια εξωτερική βεράντα για υπαίθρια τραπεζαρία και μια ιδιωτική τραπεζαρία για οικείες συναντήσεις.

Μια σειρά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως η πρόσβαση στο “ski-in ski-out” στις πίστες, ένα ήσυχο σπα με γυμναστήριο, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.
Το θέρετρο αναμένεται επίσης να προσφέρει εγκαταστάσεις συναντήσεων και εκδηλώσεων.