Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Ritz-Carlton, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Ritz-Carlton New York NoMad μιας νέας όασης μοντέρνας πολυτέλειας στην καρδιά του Μανχάταν.

Σε 50 ορόφους πάνω από τη δυναμική γειτονιά North of Madison Square Park, το νεόκτιστο ξενοδοχείο και οι κατοικίες, φέρνουν την απαράμιλλη εξυπηρέτηση και την εκλεπτυσμένη κομψότητα της μάρκας φιλοξενίας σε μια από τις πιο ζωντανές και αναδυόμενες συνοικίες της πόλης.

Στα 500 πόδια πάνω από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, το ξενοδοχείο παίρνει τη θέση του στον ορίζοντα της πόλης ως ένα από τα ψηλότερα κτίρια στο NoMad, τη γενέτειρα της αμερικανικής λαϊκής μουσικής στο Tin Pan Alley που σήμερα είναι ένα πλέγμα τέχνης, διασκέδασης, μόδας και τεχνολογίας.

«Το Ritz-Carlton New York NoMad αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο στην εξέλιξη της μάρκας, δήλωσε η Donna McNamara, Αντιπρόεδρος και Global Brand Leader για το The Ritz-Carlton.

Με έναν εξαιρετικό σχεδιασμό συνδυάζει τα καλύτερα της μάρκας και του προορισμού, με ανέσεις, γαστρονομικές προσφορές και εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες. Το Ritz-Carlton New York NoMad προσφέρει μια εμπειρία προσαρμοσμένη στον πολυτελή επισκέπτη του σήμερα.

Τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι ντόπιοι θα απολαύσουν την εγκατάσταση στο Nubeluz, το μπαρ μας στον τελευταίο όροφο, για εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν.»

Τα 250 δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν 19 σουίτες, με επιπλέον 16 ρετιρέ κατοικίες ενός και δύο υπνοδωματίων.

Τα δωμάτια και οι δημόσιοι χώροι με κομψές πινελιές και γραμμές, απηχούν το στυλ της πόλης της Νέας Υόρκης.

Η σουίτα Ritz-Carlton 2.100 τετραγωνικών ποδιών, που βρίσκεται στον 37ο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέρει εκπληκτική θέα στο Μανχάταν, ένα ιδιωτικό δωμάτιο ευεξίας με ποδήλατο Peloton, ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας, αίθουσα πολυμέσων και είσοδο υπηρεσίας.

Το Ritz-Carlton New York, NoMad προσφέρει μια ευρεία γκάμα ανέσεων που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν μια εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία επισκέπτη.