Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Τρίτη 14 Μαΐου για ακόμη μια χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων ελληνικής κουζίνας στη χώρα, σε τελετή απονομής στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», το «αθηνόραμα» έδωσε το έναυσμα για την αναγκαία ανανέωση της εθνικής μας γαστρονομίας, προτρέποντας τους εστιάτορες και τους σεφ να ερευνήσουν, να μελετήσουν και να εξελίξουν τις τοπικές μας κουζίνες.

Το Salonika Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!

Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς και την τελετή απονομής.

Για τη δημιουργία του μενού της τελετής απονομής υπέγραψε ο σεφ Luca Piscazzi, όπου η φιλοσοφία των πιάτων του δείπνου ήταν ένας συνδυασμός τοπικών και εμβληματικών ελληνικών σπεσιαλιτέ, ιδωμένων και ραφιναρισμένων μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά. Τόσο ο ίδιος όσο και o executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την μπριγάδα της κουζίνας του συνέπραξαν και καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος της βραδιάς