Ένας προορισμός ορόσημο, στην καρδιά του Ντουμπάι, δίπλα στο WAFI Mall, το ξενοδοχείο Sofitel Dubai The Obelisk θα ανοίξει τις πόρτες του για τους ταξιδιώτες στις 15 Σεπτεμβρίου.

Βρίσκεται στο Oud Metha του Ντουμπάι, το εμβληματικό κτήριο σε σχήμα οβελίσκου, αντιπροσωπευτικό του Luxor Obelisk που βρίσκεται στο Παρίσι.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 498 πολυτελή δωμάτια και 97 επιπλωμένα διαμερίσματα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει Sofitel SPA με L’OCCITANE, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα, ενώ θα υπάρχει παιδική λέσχη.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου βρίσκονται από τον 19ο όροφο και προσφέρουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με άφθονο φυσικό φως και απαράμιλλη θέα, όπως το παλιό Ντουμπάι, ο κολπίσκος, το λιμάνι και ο εμβληματικός ορίζοντας της πόλης.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει πέντε εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών εστιατορίων του Daniel Boulud’s Brasserie Boulud, Taiko – ένα αδελφό εστιατόριο του βραβευμένου χώρου στο Άμστερνταμ από τον Chef Schilo Van Coevorden – και το The Nine, ένα βρετανικό γαστρονομικό κέντρο. Η Brasserie Boulud θα ανοίξει τον Οκτώβριο και η Taiko έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τον Νοέμβριο.