Τις πόρτες του άνοιξε το ξενοδοχείο Son Bunyola Hotel and Villas, το τελευταίο εγχείρημα του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, στα βουνά Tramuntana της Μαγιόρκα.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τα εγκαίνια, ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον επισήμανε: “Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα καθώς ανοίγουμε το όμορφο ξενοδοχείο μας, Son Bunyola.

Η βορειοδυτική ακτή της Μαγιόρκα είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και η ιστορική χρηματοδότηση της UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς περίμενε να αποκατασταθεί με αγάπη.

Έχουμε την καλύτερη και πιο παρθένα τοποθεσία στο νησί, με εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον και υπέροχες ανέσεις. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους επισκέπτες και να μοιραστώ αυτό το μαγικό μέρος.”

Το Son Bunyola Hotel προσφέρει 26 άψογα σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, που αναδεικνύουν τη διάσημη γοητεία της Μαγιόρκα. Το ακίνητο διαθέτει δύο εστιατόρια—ένα μεσογειακό εστιατόριο, ένα μεξικάνικο—και πολλές υπαίθριες βεράντες για φαγητό.

Για τους επισκέπτες που αναζητούν χαλάρωση και ευεξία, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα . Υπαίθριες συνεδρίες γιόγκα, ιστορικοί περίπατοι στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και δύο αίθουσες περιποίησης που προσφέρουν αναζωογόνηση και ηρεμία.

Η εντυπωσιακή πισίνα μήκους 28 μέτρων προσφέρει εκπληκτική θέα στη διάσημη Foradada και στη γύρω ύπαιθρο. Δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία και τένις εμπλουτίζουν περαιτέρω την εμπειρία των επισκεπτών.

Ο κ. Vincent Padoleau, Γενικός Διευθυντής του Son Bunyola Hotel and Villas, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του τονίζοντας: “Είναι μια τόσο συναρπαστική στιγμή που εγκαινιάζουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο για την Virgin Limited Edition”.