Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι εξακολουθούν να στηρίζουν το Thessbrunch, το project της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Κάτι που αποδεικνύεται από τις διαρκώς αυξανόμενες συμμετοχές των ξενοδοχείων, αλλά και τη δυναμική προσέλευση του κόσμου που επιλέγει να περάσει τις τελευταίες πρωινές και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες του Σαββατοκύριακου δοκιμάζοντας τις brunch δημιουργίες.
Οι έμπειροι chef των ξενοδοχείων, με προσεγμένα menu , βάζουν τον καλύτερο τους εαυτό για το project.
Στο φετινό ανοιξιάτικο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν δέκα Thessbrunch (συμμετοχές ρεκόρ) σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.
Ο κύκλος των γαστριμαργικών εκπλήξεων ανοίγει με το Bahar Boutique Hotel στις 13 και 14 Απριλίου με ένα menu που περιλαμβάνει και νηστίσιμες λιχουδιές για τις ημέρες πριν από το Πάσχα.
Το πρόγραμμα του Thessbrunch για το μήνα Μάιο συνεχίζεται με το Electra Palace Thessaloniki Hotel στις 4 Μαΐου, το Egnatia Palace Hotel στις 5 Μαΐου, το Capsis Bristol Hotel στις 11 Μαΐου, το The Met Hotel στις 12 Μαΐου, το Mediterranean Palace Hotel στις 18 Μαΐου και το Mandrino Hotel στις 19 Μαΐου.
Για το μήνα Ιούνιο τη σκυτάλη παίρνει το Capsis Hotel στις 8 Ιουνίου, ενώ ο κύκλος κλείνει με το Colors Urban Hotel στις 9 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα του Thessbrunch
13 & 14/04: Bahar Boutique Hotel
04/05: Electra Palace Thessaloniki Hotel
05/05: Egnatia Palace Hotel
11/05: Capsis Bristol Hotel
12/05: Τhe Met Hotel
18/05: Mediterranean Palace Hotel
19/05: Mandrino Hotel
08/06: Capsis Hotel
09/06: Colors Urban Hotel