Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Travelodge άνοιξε ένα νέο ξενοδοχείο στο Δουβλίνο, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην πόλη και το μεγαλύτερο οικονομικό κατάλυμα στην Ιρλανδία.

Το Dublin City Centre Travelodge Plus 393 δωματίων βρίσκεται στην οικονομική περιοχή της ιρλανδικής πρωτεύουσας και γίνεται το 11ο ξενοδοχείο του ομίλου στην Ιρλανδία.

Καθορισμένο ως Travelodge «Plus», το ξενοδοχείο διαθέτει μια επιλογή τύπων δωματίων, συμπεριλαμβανομένων 175 premium Super Rooms και δωματίων διπλού ύψους στον έβδομο όροφο, εστιατόριο με εξωτερική βεράντα, μπαρ και χώρο υποδοχής σε στιλ λόμπι.

«Είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο και δείχνει πόσο έχει αναπτυχθεί ο οικονομικός ξενοδοχειακός τομέας τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, δήλωσε ο Steve Bennett, επικεφαλής ιδιοκτησίας και ανάπτυξης της Travelodge.

Το να φέρουμε το Travelodge Plus και το Super Rooms στην Ιρλανδία μας βοηθά να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής περισσότερες επιλογές, παραμένοντας πιστοί στην αποστολή μας να γίνουμε το αγαπημένο ξενοδοχείο για αξία».

Ο όμιλος έχει επίσης αναβαθμίσει το ξενοδοχείο Galway City στο μοντέλο Travelodge Plus.
Το Travelodge λειτουργεί πλέον σχεδόν 600 ξενοδοχεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ισπανία.