Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η οικονομική ξενοδοχειακή αλυσίδα Travelodge θα ανοίξει 17 νέα ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021. Θα δημιουργήσει 360 νέες θέσεις εργασίας και θα επεκτείνει το δίκτυο ξενοδοχείων σε 597 τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ισπανία και τις ΗΠΑ.

Αυτά τα 17 νέα ξενοδοχεία αναπτύσσονται από τρίτους επενδυτές με αξία επένδυσης κατά προσέγγιση 175 εκατομμύρια λίρες.

Τα περισσότερα από τα νέα ξενοδοχεία αναμένεται να είναι ανοιχτά εγκαίρως για τη θερινή περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτής της επέκτασης, το γκρουπ συνεχίζει την κυκλοφορία του Travelodge Plus. Του “οικονομικού κομψού” σχήματος ξενοδοχείου του.

Φέτος, το συγκρότημα ανοίγει τρία ακόμη ξενοδοχεία Travelodge Plus. Και ενισχύει τη συλλογή του σε 14 ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό περιλαμβάνει δύο ακόμη ξενοδοχεία Travelodge Plus στο Λονδίνο και την πρώτη ιδιοκτησία της εταιρείας στο Σεντ Άλμπανς.

Πάνω από 2.000 SuperRooms σε 58 ξενοδοχεία

Ως απάντηση στην έντονη ζήτηση, η Travelodge μεταφέρει επίσης το προϊόν SuperRoom σε περισσότερες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, μέσω του νέου προγράμματος ξενοδοχειακών δραστηριοτήτων.

Αυτό θα ενισχύσει το απόθεμα της ομάδας σε πάνω από 2.000 SuperRooms συνολικά σε 58 ξενοδοχεία.

Το SuperRoom, είναι ο premium οικονομικός τύπος δωματίου του ομίλου. Και ήταν το πρώτο του είδους του που κυκλοφόρησε στην αγορά ξενοδοχείων προϋπολογισμού του Ηνωμένου Βασιλείου το 2017.

Οι νέες αγορές

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επέκτασης του 2021 η Travelodge εισέρχεται σε νέες αγορές. Ο όμιλος ανοίγει το πρώτο του ξενοδοχείο σε Βοστώνη, Νιούαρκ, στις ΗΠΑ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο εισέρχεται σε Φάρινγκντον, Ρότσντεϊλ και Γουίτνεϊ. Και επεκτείνει επίσης το δίκτυο του σε βασικές επιχειρηματικές τοποθεσίες. Όπως δύο ξενοδοχεία στο Μπρίστολ, δύο στο Λονδίνο και ενισχύει την παρουσία του στο Λέστερ.

Το Travelodge ανοίγει επίσης ξενοδοχεία σε δημοφιλείς τοποθεσίες διακοπών που περιλαμβάνουν το Κένταλ, στην καρδιά της Lake District και στο Πουλ, στο Ντόρσετ.

“Μετά από ένα δύσκολο 12μηνο, η σημερινή ανακοίνωση καταδεικνύει τη δύναμη της μάρκας Travelodge, δήλωσε ο Κρέικ Μπόναρ Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου. Και αποτελεί βασικό βήμα προς τα εμπρός καθώς βγαίνουμε από το κλείδωμα.

Προτεραιότητα μας είναι τώρα να ανοίξουμε επίσημα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία μας τον Μάιο καθώς βγαίνουμε από το κλείδωμα”.

Η Travelodge άνοιξε επίσης δύο ξενοδοχεία που αναπτύχθηκαν το 2020 αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν λόγω του κλειδώματος. Αυτά είναι το London Mile End Travelodge Plus και το Portsmouth City Center Travelodge Plus.