Η βρετανική εταιρεία τεχνολογίας ταξιδιών Travelport κυκλοφόρησε το Travelport Covid-19 Smartpoint Plugin.

Ένα νέο εργαλείο που παρέχει στα ταξιδιωτικά πρακτορεία τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με κυβερνητικούς περιορισμούς, lockdown και μέτρα ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, μέσα στη ροή εργασίας τους.

Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για μια σειρά θεμάτων, όπως: Κανόνες κλειδώματος, απαιτήσεις εισόδου και μέτρα καραντίνας για τους ταξιδιώτες.

Οι πληροφορίες σε επίπεδο χώρας μπορούν να εμφανιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού, επιτρέποντας στους πράκτορες να συμβουλεύουν τους πελάτες τους εύκολα και άμεσα.

“Το ταξιδιωτικό οικοσύστημα σήμερα είναι ίσως το πιο περίπλοκο από ποτέ, τονίζει ο Κάιλ Μουρ Παγκόσμιος Επικεφαλής Στρατηγικής και Μάρκετινγκ Πελατών της Travelport.
Κυβερνητικές, αεροπορικές και ξενοδοχειακές πολιτικές σε κάθε χώρα να αλλάζουν συνεχώς.

Διασφαλίζουμε ότι οι συνεργάτες μας δεν χρειάζεται πλέον να αφήνουν συνεχώς τη ροή εργασίας τους για να αναζητήσουν ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα τους στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτικών πελατών τους”.

Οι πληροφορίες στο Travelport Covid-19 Smartpoint Plugin είναι από τον παγκόσμιο πάροχο πληροφοριών ασφάλειας ταξιδιού Safeture και ενημερώνονται καθημερινά.