Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Trip.com κυκλοφόρησε το TripGen, ένα chatbot που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ταξιδιώτες ζωντανή βοήθεια μέσω τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης αιχμής.

Η Trip.com εφάρμοσε αυτήν την τεχνολογία για να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να λαμβάνουν προσαρμοσμένες ταξιδιωτικές διαδρομές, δρομολόγια και συμβουλές κρατήσεων ταξιδιών σε πραγματικό χρόνο στην πλατφόρμα της.

Το εργαλείο που κυκλοφόρησε πρόσφατα προσπαθεί να κάνει τα ταξίδια πιο προσιτά από ποτέ με τη στρατηγική του για εφαρμογές all-in-one.

Το Trip.com προσφέρει εδώ και καιρό εξατομικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις αναζήτησης που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών για τις καλύτερες πτήσεις, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς οδηγούς.
Η TripGen έχει προχωρήσει αυτή τη δυνατότητα αναζήτησης ένα βήμα παραπέρα με ένα προηγμένο chatbot με ενσωματωμένη επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) που βασίζεται σε περιβάλλον.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν σύνθετες ή ασαφείς ερωτήσεις και να λάβουν τις ακριβείς απαντήσεις που χρειάζονται για να «Δημιουργήσετε το ταξίδι των ονείρων σας ακριβώς έτσι».
Το chatbot του TripGen επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν ερωτήσεις που σχετίζονται με ταξίδια και να λαμβάνουν άμεσες προτάσεις για αποφάσεις πριν από το ταξίδι και ρυθμίσεις κατά το ταξίδι, από πτήσεις και ξενοδοχεία μέχρι μεταφορές και εκδρομές, κάνοντας την όλη διαδικασία ευχάριστη και χωρίς άγχος.

Το TripGen υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή αγγλικά, ιαπωνικά, κορεάτικα και παραδοσιακά κινέζικα, ενώ θα προστεθούν περισσότερες γλώσσες ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.