Η IHG Hotels and Resorts υπέγραψε συμφωνία franchise με την DIA SARL για να κάνει το ντεμπούτο του premium brand της IHG, voco, στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό.

Το voco Beirut Central District, έχει προγραμματιστεί να μετονομαστεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και θα προσθέσει 123 δωμάτια στο χαρτοφυλάκιο της IHG στον Λίβανο.

Το Voco Beirut Central District έχει εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλή αξιοθέατα, όπως η πολυτελής λωρίδα F&B στον κόλπο Zaituna, το Beirut Waterfront και το Beirut Souks.

Ο Hani Sheet, πρόεδρος της DIA SARL, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενταχθούμε στην οικογένεια της IHG και να φέρουμε τη μάρκα voco στον Λίβανο. Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας να προσφέρουμε πολυτελείς εμπειρίες φιλοξενίας στον Λίβανο. Η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, το voco Beirut Central District πρόκειται να γίνει ένας προτιμώμενος προορισμός τόσο για ντόπιους όσο και για διεθνείς ταξιδιώτες που αναζητούν μια premium εμπειρία ξενοδοχείου στην καρδιά της Βηρυτού.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης εξωτερική πισίνα, σπα και γυμναστήριο για τους επισκέπτες που θέλουν να χαλαρώσουν. Θα στεγάσει επίσης ένα επιχειρηματικό κέντρο και έναν ειδικό χώρο για θέατρα, καθώς και τέσσερις αίθουσες συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας δεξιώσεων. Οι προσφορές του F&B θα περιλαμβάνουν τρεις επιλογές για φαγητό και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο.

Εντός του Λιβάνου, η IHG λειτουργεί επί του παρόντος τέσσερα ξενοδοχεία (σχεδόν 900 κλειδιά) σε τρεις επωνυμίες που περιλαμβάνουν InterContinental, Crowne Plaza και Staybridge Suites.

Από την κυκλοφορία τους παγκοσμίως το 2018, έχουν υπογραφεί πολλά ακίνητα voco σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία (EMEAA), συμπεριλαμβανομένων αγορών όπως η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Αίγυπτος. Η υπογραφή της voco Beirut Central District σηματοδοτεί το ντεμπούτο της μάρκας στην περιοχή Levant. Παγκοσμίως, λειτουργούν 46 voco ξενοδοχεία και περισσότερα από 50 στα σκαριά.

Τον Ιούνιο, η IHG υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης με τον Akam Al Rajhi για να ανοίξει το πρώτο voco resort στη Μέση Ανατολή και την Αφρική . Θα βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας ακτής της Αιγύπτου και έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τον Δεκέμβριο του 2026.

Αλλού στη Μέση Ανατολή, η IHG υπέγραψε επίσης συμφωνία διαχείρισης με την Jurmaz Hotels Company για να φέρει ένα νέο ξενοδοχείο voco στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ . Το Voco Hotel and Suites 246 κλειδιών Riyadh North έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τους πρώτους επισκέπτες του το 2026.