Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η IHG Hotels & Resorts ανακοίνωσε τα εγκαίνια του πρώτου της voco hotel στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Στην περιοχή Lörick της πόλης, το voco Dusseldorf Seestern είναι μια εξαιρετική premium επιλογή για όσους επισκέπτονται το Ντίσελντορφ για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις όχθες του ποταμού Ρήνου. Καθώς και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και τις κύριες εμπορικές και επιχειρηματικές περιοχές της πόλης.

Ως μία από τις νεότερες μάρκες της IHG, τα ξενοδοχεία voco έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίζουν από το πλήθος συνδυάζοντας τη διαβεβαίωση μιας μεγάλης επωνυμίας με τη γοητεία ενός boutique ξενοδοχείου.
Το όνομα, voco, σημαίνει «προσκαλώ» και «καλούμε μαζί» προέρχεται από τα λατινικά, αντιπροσωπεύοντας τη φύση της μάρκας και την ικανότητα να προσφέρει ουσιαστική σύνδεση.

Με 160 δωμάτια, το ξενοδοχείο voco Dusseldorf Seestern ενσαρκώνει το σχεδιαστικό στυλ της μάρκας δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με παιχνιδιάρικες και τολμηρές διακοσμητικές πινελιές σε όλους τους χώρους.

Η χρήση φωτεινών, ζεστών κίτρινων χρωμάτων δίνει στο voco την ξεχωριστή του ταυτότητα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν χαρακτηριστικές πινελιές voco, όπως κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα μπάνιου βιολογικής περιποίησης με βάση τα φυτά.
Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που περιλαμβάνει σάουνα και ατμόλουτρο, ιδανικό για όσους αναζητούν λίγο χρόνο.