Η IHG® Hotels & Resorts ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας διαχείρισης με τη Satyadeo Hospitality Private Limited για τη μετατροπή του Corbet Aamond Spa & Resort στο πρώτο voco ξενοδοχείο της Ινδίας.

Το νέο voco Jim Corbett έχει προγραμματιστεί να μετονομαστεί έως τον Ιούλιο του 2024 , προσθέτοντας 100 δωμάτια στο premium χαρτοφυλάκιο της IHG στη χώρα. Η υπογραφή σηματοδοτεί επίσης την εισαγωγή της 7ης μάρκας από το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της IHG στην ινδική αγορά.

Η ξεχωριστή, lifestyle επωνυμία, voco προσφέρει μια premium εμπειρία στους επισκέπτες και συνδυάζει γοητεία ενός μεμονωμένου ξενοδοχείου με την ποιότητα και τη διαβεβαίωση μιας παγκόσμιας και σεβαστής μάρκας. Από την κυκλοφορία της παγκοσμίως το 2018, η voco γνώρισε ταχεία ανάπτυξη με πολλαπλές υπογραφές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία (EMEAA) και η υπογραφή της voco Jim Corbett σηματοδοτεί το ντεμπούτο της μάρκας στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Ασίας.

Βασικό μέρος της προσφοράς της voco για τους ιδιοκτήτες είναι ο ρυθμός με τον οποίο τα ξενοδοχεία μπορούν να μετατραπούν σε συστήματα IHG, βοηθώντας τους να επωφεληθούν γρήγορα σε παγκόσμια κλίμακα και να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους.

Το νέο ξενοδοχείο voco θα βρίσκεται στη δημοφιλή πύλη αναψυχής στη Βόρεια Ινδία, τον Jim Corbett, η οποία προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών. Εκτός από τα δωμάτια, το ξενοδοχείο θα διαθέτει εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σπα, εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα και μπαρ. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι δεξιώσεων του voco Jim Corbett θα καλύψουν τη ζήτηση εταιρικών και ψυχαγωγικών επισκεπτών, οι οποίοι θέλουν να επωφεληθούν από την εξαιρετική οδική σύνδεση της περιοχής με μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ινδίας για να φιλοξενήσουν MICE, συμπεριλαμβανομένων γάμων και άλλων περιστάσεων.

Το voco Jim Corbett βρίσκεται κατά μήκος της δημοφιλής πύλης Dhikuli και σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την κύρια αγορά, θα έχει εξαιρετική ορατότητα κατά μήκος του ποταμού Kosi και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά τουριστικά σημεία της περιοχής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης σε στρατηγική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από το σιδηροδρομικό σταθμό και το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο Pantnagar, τοποθετώντας τον εαυτό του ως τον τέλειο προορισμό για εταιρικούς επισκέπτες και επισκέπτες αναψυχής.