Το W London – Leicester Square ανακοίνωσε ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του.

Η τολμηρή ανακαίνιση του ξενοδοχείου καταστρέφει την παραδοσιακή έννοια της πολυτέλειας, μέσα από την προκλητική νέα του εμφάνιση, συνδυαζόμενη με την καινοτόμο τεχνολογία που προσφέρει στους επισκέπτες πλήρη έλεγχο της διαμονής τους. Η W London συνεργάζεται με τον οραματιστή και δυναμικό καλλιτέχνη μόδας, τον Jack Irving, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό «τεχνολογικό» κόσμο , μαζί με μια σειρά από εντυπωσιακές εμπειρίες στο δωμάτιο.

Το W London είναι το πρώτο ξενοδοχείο στη χώρα του που αγκαλιάζει την πλήρη τεχνολογία DigiValet – ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα που βασίζονται σε δισκία στη βιομηχανία, που επιτρέπει σε κάθε επισκέπτη να ελέγχει τη διαμονή του από το check-in.

Ένα φιλικό προς το χρήστη tablet ελέγχει τη θερμοκρασία του δωματίου, τον φωτισμό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών υπηρεσιών ροής, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το W London συνεργάστηκε με την Kobalt, εταιρεία τεχνολογίας μουσικής, για να επιλέξει τις λίστες αναπαραγωγής που παρουσιάζουν τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του Λονδίνου.Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να συντονιστούν για να ακούσουν τι παίζει σε πραγματικό χρόνο σε οποιοδήποτε από τα 55 W Hotels παγκοσμίως μέσω της προηγμένης μουσικής τεχνολογίας της Soundtrackyourbrand.

Με το πάτημα ενός κουμπιού ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει μασάζ στο σπα του ξενοδοχείου ή να κάνει κράτηση στο μπαρ. Το tablet περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή από βίντεο κλιπ masterclass για τους επισκέπτες που επιθυμούν να αναδημιουργήσουν το αγαπημένο τους κοκτέιλ χωρίς να αφήσουν την άνεση του δωματίου τους.

Κάθε ένα από τα 192 δωμάτια του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων των 28 σουιτών, έχει δεχθεί ένα θαυμάσιο makeover. Σχεδιασμένα από διάσημους αρχιτέκτονες, σκυρόδεμα και κατασκευασμένα από την Krause Architects, τα δωμάτια έχουν επωφεληθεί από τις δομικές αναβαθμίσεις μαζί με τους νέους τοίχους, τα ανανεωμένα έπιπλα avant-garde και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό. Κομψά λευκά στοιχεία, τοίχοι και μπάρες ντίσκο ολοκληρώνουν την προκλητική νέα εμφάνιση.