Μπαίνοντας σε ένα βασίλειο πολυτέλειας, τα μέλη του World of Hyatt έχουν τώρα μια χρυσή ευκαιρία: θέρετρα κατοικιών σε περισσότερους από 20 προορισμούς.

Η ενοποίηση των πρώην ιδιοκτησιών Hyatt Residence Club και Welk Resort υπό την επωνυμία Hyatt Vacation Club προσφέρει μια δελεαστική υπόσχεση — μια βελτιωμένη εμπειρία διαμονής που αναβιώνει την πραγματική ουσία του ταξιδιού.

Η Amy Weinberg, ανώτερη αντιπρόεδρος της Hyatt , εξέφρασε τη δέσμευση της μάρκας να παρέχει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό οικιακής άνεσης και προνομίων της Hyatt. «Σκοπεύουμε να παρέχουμε επιλογές διαμονής που συνδυάζουν τη γαλήνη των καταλυμάτων σε οικιστικό στιλ με τα προνόμια του World of Hyatt», σημείωσε.

Το Hyatt Vacation Club Resorts, που εκτείνεται από τη γραφική Sedona έως το ζωντανό Key West, υπόσχεται μια εμπειρία διακοπών που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Για όσους αναζητούν τις ανέσεις ενός πλήρως εξοπλισμένου διαμερίσματος με πολλά υπνοδωμάτια, αλλά επιθυμούν την πολυτέλεια των ανέσεων που μοιάζουν με θέρετρο, η απάντηση βρίσκεται σε αυτούς τους προορισμούς διακοπών.

Οι βασικοί προορισμοί περιλαμβάνουν:

  • Hyatt Vacation Club στο Beach House, Key West : Ένα γαλήνιο σκηνικό απόδρασης όπου ο Κόλπος του Μεξικού φιλάει τον Ατλαντικό Ωκεανό. Με το ηλιοβασίλεμα της Mallory Square σε απόσταση αναπνοής και τις ζωηρές προσφορές της Duval Street, αυτό το θέρετρο αιχμαλωτίζει την ουσία του Key West.
  • Hyatt Vacation Club στο Desert Oasis, Palm Springs : Με πανοραμική θέα στα βουνά San Jacinto, αυτό το θέρετρο είναι ένας συνδυασμός πολυτέλειας και περιπέτειας, που υπόσχεται ηλιοφάνεια όλο το χρόνο.
  • Hyatt Vacation Club στο Hacienda del Mar, Dorado : Ξεκινήστε ένα ταξίδι τροπικής κομψότητας στο Πουέρτο Ρίκο. Αυτό το θέρετρο βρίσκεται κοντά στο ιστορικό San Juan και αποτελεί την επιτομή του παράδεισου της Καραϊβικής.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα μέλη αφοσίωσης του World of Hyatt μπορούν να κερδίσουν 3 φορές μπόνους πόντους κατά την εγγραφή τους και τη διαμονή τους σε οποιοδήποτε θέρετρο Hyatt Vacation Club. Και για όσους δεν είναι ακόμη μέλος της οικογένειας World of Hyatt, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συμμετάσχουν.