Η πρώτη προτεραιότητα για οποιοδήποτε ξενοδοχείο πρέπει να είναι να προσφέρει έναν καλό ύπνο στους επισκέπτες του. Αυτή η υπηρεσία πρέπει ωστόσο να περιλαμβάνει την εγγύηση ενός άνετου κρεβατιού στο ξενοδοχείο. μια υπόσχεση που, μέχρι στιγμής, ήταν αδύνατο να τηρηθεί αφού όλοι οι επισκέπτες έχουν τις δικές τους μοναδικές προτιμήσεις.

Αυτό μπορεί τώρα να αλλάξει όταν η σουηδική εταιρεία YouBed εισάγει μια καινοτομία στο κρεβάτι που παρέχει εξατομικευμένη άνεση στο στρώμα. Μαζί με το Business Sweden, το Σουηδικό Συμβούλιο Εμπορίου και Επενδύσεων, το YouBed κάνει τώρα μια παγκόσμια εισαγωγή του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κρεβατιού, μεταφέροντας την καινοτομία ενός κρεβατιού για όλες τις ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως.

Η σουηδική εταιρεία YouBed έχει εφεύρει έναν τρόπο προσαρμογής της σταθερότητας σε ένα στρώμα ελατηρίου υψηλού επιπέδου χωρίς συμβιβασμούς στα υψηλότερα επίπεδα άνεσης ύπνου, απλά χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο.

Το YouBed είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε όλα τα ξενοδοχεία Mövenpick στην Ευρώπη , καθώς και στα σκανδιναβικά First Hotels και Scandic Hotels . Η ιδέα του ύπνου YouBed είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για εταιρικές εισαγωγές μάρκας που περιλαμβάνουν κάθε ξενοδοχείο στην αλυσίδα.