galaxy-hiltonΌταν ανοίγει ο καιρός, το Galaxy Bar & Restaurant στήνει το εξωτερικό μπαρ και απλώνει τα τραπέζια του στην ευρύχωρη βεράντα σηματοδοτώντας την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Από τον τελευταίο όροφο του Hilton με την εξαιρετική θέα, τα δροσιστικά κοκτέιλ, τη προσεγμένη μουσική και τις υπέροχες γεύσεις του νέου executive chef Δημήτρη Μελεμενή, η Αθήνα φαίνεται πιο όμορφη και η ζωή πιο ωραία!

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Μελεμενής εμπλουτίζει το μενού με νέα, πρωτότυπα πιάτα που συνδυάζουν τη μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς πινελιές. Λάτρης των παραδοσιακών, ελληνικών προϊόντων, ο Δημήτρης Μελεμενής προτιμάει το καλαθάκι Λήμνου για τη σαλάτα σπανάκι με σύκα και καρύδια, αναδεικνύει το ψητό στήθος κοτόπουλου με μους Μεσσηνιακής σφέλας και απογειώνει το ριζότο άγριων μανιταριών προσθέτοντας Αρσενικό Νάξου. Οι γευστικές προτάσεις πάνω σε ζεστές πέτρες από λάβα παραμένουν στο μενού, για να στήσετε ένα μικρό BBQ στο τραπέζι σας και να ψήσετε μόνοι σας ή με τη βοήθεια των σερβιτόρων ταλαγάνι με λαχανικά, λαβράκι, χτένια και γαρίδες, ή το περίφημο surf n’ turf που συνδυάζει φιλέτο μοσχαριού με αστακοουρά μαριναρισμένα σε πικάντικη σος τσιμιτσούρι.

Η καλή σχάρα είναι σταθερή αξία στο Galaxy και τα ζουμερά φιλέτα έρχονται στο τραπέζι σας ψημένα στην εντέλεια από την έμπειρη ομάδα της κουζίνας και συνοδεύονται από τη γαρνιτούρα της επιλογής σας. Το sushi είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο Galaxy με τα Crispy Salmon Rolls (σολομός σε τραγανή κρούστα, μαγιονέζα και αβοκάντο) και τα Caesar Rolls (σπιτική σος του Καίσαρα, καβούρι και αβοκάντο) να αποτελούν τις νέες αφίξεις στην εκτενέστατη λίστα του sushi menu.

Ολοκληρώστε το δείπνο σας μ’ ένα λαχταριστό επιδόρπιο: παγωμένη κρέμα μοχίτο με ζελέ μέντας, αμαρέτο σεμιφρέντο με κροκάν αμυγδάλου ή βελούδινη σούπα βατόμουρου με παγωτό λεβάντα και μαρέγκα.