H Emirates ανακοίνωσε ότι θα επαναλάβει τις υπηρεσίες non-stop για να Σιάτλ (από 1 ης Φεβρουαρίου), Ντάλας και το Σαν Φρανσίσκο (από 2 Μαρτίου), προσφέροντας συνδεσιμότητα στους πελάτες της μέσω Ντουμπάι από και προς δημοφιλείς προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία .

Η προσθήκη αυτών των τριών προορισμών θα οδηγήσει το δίκτυο της Βόρειας Αμερικής της Emirates σε 10 προορισμούς μετά την επανάληψη των υπηρεσιών προς τη Βοστώνη, το Σικάγο, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη JFK, το Τορόντο και την Ουάσιγκτον.

Η αεροπορική εταιρεία θα παρέχει επίσης στους πελάτες της περισσότερες επιλογές και επιλογές με επιπλέον πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Σάο Πάολο. Από την 1η Φεβρουαρίου, η Emirates πραγματοποιεί διπλές πτήσεις καθημερινά προς το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy (JFK) και καθημερινή πτήση προς το Λος Άντζελες (LAX). Οι πελάτες της Emirates έχουν επίσης απρόσκοπτη πρόσβαση σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ μέσω των συμφωνιών κοινού κωδικού της αεροπορικής εταιρείας με την Jetblue και την Alaskan Airlines.

Στη Νότια Αμερική, η Emirates θα πραγματοποιεί μια πέμπτη εβδομαδιαία πτήση στο Σάο Πάολο (από τις 5 Φεβρουαρίου), προσφέροντας στους πελάτες στη Βραζιλία ακόμη περισσότερες επιλογές ταξιδιού με μεγαλύτερη πρόσβαση στο διευρυμένο δίκτυο της.

Πέρα από το Σάο Πάολο, οι πελάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε 24 άλλες πόλεις της Βραζιλίας μέσω της εταιρικής σχέσης codeshare της αεροπορικής εταιρείας με την GOL και των διαδικτυακών συμφωνιών με την Azul και την LATAM