Μετά το φαντασμαγορικό preshow του Athens Flying Week στο Φάληρο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, έρχεται η αποκορύφωση της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας με το τριήμερο αεροπορικών επιδείξεων στο αεροδρόμιο του Τατοίου (27-29 Σεπτεμβρίου 2013).

Στο show συμμετέχουν οι Francesco Fornabaio, Red Bull (Alpha Jet), Luca Bertossio, Jurgis Kairys, Blu Circe, Aeroclub Romania and WeFly! Team, οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Ειδικές Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία, οι πιλότοι Σοφιανός Ηλίας και Βερβερέλης Δημήτρης, καθώς και αερομοντελιστές. Το παρών δίνουν επίσης οι πολεμικές αεροπορίες της Ολλανδίας και της Πολωνίας.

Εκτός από το air show θα πραγματοποιηθεί εμπορική έκθεση, συνέδριο fly simulators, δρώμενα αερομοντελιστών, dj line ups & happenings.

Ένα σημαντικό στοιχείο του Athens Flying Week είναι ότι θα προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά ο Δήμος Αχαρνών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ο Δήμος Αθηναίων, ο ΕΟΤ, ο ΣΕΤΕ, ο HAPCO, το Marketing Greece και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής. Σε αυτόν το τομέα θα συντελέσει σημαντικά και το προγραμματισμένο Fly In με επισκέπτες από όλη την Ευρώπη, που θα γίνει σε συνεργασία με την AOPA HELLAS από 25/09 έως 1/10/2013.

Το Athens Flying Week 2013 θα αποτελέσει για δεύτερη χρονιά πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων.