Ο αερομεταφορέας απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία για την κορυφαία στον κλάδο  «Πρώτη Θέση» στα ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Αερομεταφορών.

Η Etihad Airways για ακόμη μια φορά έδωσε το παρόν αποσπώντας τα τρία πολυπόθητα βραβεία για την «Καλύτερη Πρώτη Θέση», για την «Καλύτερη Τροφοδοσία στην Πρώτη Θέση», καθώς και για το «Καλύτερο Καθίσμα στην Πρώτη Θέση» στα ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Αερομεταφορών Skytrax. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Musee de l’Air et de l’Espace, ως μέρος του Airshow που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο στο Παρίσι.

Τα διακεκριμένα Παγκόσμια Βραβεία Αερομεταφορών είναι ευρέως γνωστό ότι αποτελούν το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τα αριστεία των αεροπορικών εταιρειών. Οι νικητές έχουν επιλεχθεί βάση των ψήφων και των αποτελεσμάτων της δεκάμηνης έρευνας σε περισσότερους από 19 εκατ. αεροπορικούς ταξιδιώτες από 105 χώρες. Η έρευνα έχει καλύψει πάνω από  325 αεροπορικές εταιρείες, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες μέχρι τις μικρότερες εταιρείες εσωτερικών δρομολογίων, μετρώντας τα πρότυπα ποιότητας βάσει 41 Βασικών Δεικτών Απόδοσης σε προϊόντα της πρώτης γραμμής και συντελεστές εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο και εν πτήσει.

Η κα Linda Celestino, Etihad Airways Vice President Guest Experience Delivery, δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς – ειδικά καθώς αυτά τα βραβεία σηματοδοτούν το αποκορύφωμα μιας παγκόσμιας έρευνας ικανοποίησης των εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Η ταξιδιωτική εμπειρία στην Πρώτη Θέση μας είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη και έχει προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις εκείνων που επιθυμούν να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία φιλοξενίας, με τα καλύτερα γεύματα εν πτήσει και παροχές, ασύγκριτα επίπεδα ιδιωτικότητας, καθώς και την πραγματική θαλπωρή και φροντίδα για τις οποίες είμαστε γνωστοί.

“Τα συγκεκριμένα βραβεία όχι μόνο αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας για καινοτομία και ανώτερη εμπειρία για τον επισκέπτη, αλλά ενισχύουν τη δέσμευσή μας για τα ταξίδια Πρώτης Θέσης – μια εμπειρία για την οποία εμείς έχουμε θέσει το σημείο αναφοράς στη βιομηχανία.”

Τα τελευταία χρόνια, η Etihad Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις Υπηρεσίες Πρώτης Θέσης καθώς και τον σχεδιασμό της καμπίνας. Αυτό σηματοδοτείται από το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία κέρδισε για τρίτη φορά στα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών και τα τρία βραβεία που αφορούν στην Πρώτη Θέση.

Ο κ. Edward Plaisted, Chief Executive Officer των Skytrax, δήλωσε: “Η Etihad Airways συνεχίζει να ηγείται στην αγορά των ταξιδιών στην Πρώτη Θέση, που αποτυπώνεται από την εξαιρετική της απόδοση στην ενότητα «Πρώτη Θέση» των βραβείων. Είναι μια αξιοσημείωτη επίδειξη της συνέπειας προκειμένου να εξασφαλίσουν για ακόμα μια φορά αυτό το πολύ διακεκριμένο σύνολο βραβείων και τους συγχαίρουμε για αυτό το επίτευγμα».

Η Etihad Airways παρέχει τις ιδιωτικές σουίτες της Πρώτης Θέσης σε ένα μεγάλο αριθμό αεροσκαφών της, ευρείας ατράκτου. Η καμπίνα Πρώτης Θέσης στο A380 διαθέτει εννέα Διαμερίσματα Πρώτης Θέσης, μοναδικούς χώρους καθισμάτων που έχουν επιφάνεια 39 τετραγωνικά πόδια και διαθέτουν πολυθρόνα από δέρμα Poltrona Frau και ξεχωριστό καναπέ που μετατρέπεται σε κρεβάτι μήκους 80,5 ιντσών. Μία τουαλέτα με ντους είναι διαθέσιμη για αποκλειστική χρήση από τους επισκέπτες της Πρώτης Θέσης.

Τα Boeing 787 είναι εξοπλισμένα με οκτώ ιδιωτικές Σουίτες Πρώτης Θέσης σε διάδρομο με μοναδική καμπύλη ρύθμιση, κάτι πρωτοποριακό στην αεροπορική βιομηχανία, με 10% αυξημένο προσωπικό χώρο. Οι σουίτες στο μπροστινό και πίσω μέρος τους αεροσκάφους διαθέτουν μια μεγάλη πολυθρόνα Poltrona Frau η οποία μετατρέπεται σε ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι 80,5 ιντσών. Επίσης διαθέτουν οθόνες τηλεόρασης 24 ιντσών, μεγάλα τραπεζάκια για γεύμα δύο ατόμων, προσωπικές ντουλάπες και θύρες ιδιωτικότητας.

Τα αεροσκάφη τριών καμπίνων Boeing 777 που πραγματοποιούν μακρινά ταξίδια καθώς και τα αεροσκάφη Α330 / Α340 της οικογένειας Airbus διαθέτουν επίσης ιδιωτικές Σουίτες Πρώτης Θέσης, με δερμάτινα καθίσματα Poltrona Frau, καθώς και σύγχρονα χαρακτηριστικά και παροχές.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Πρώτης Θέσης της Etihad Airways υπάρχουν διαθέσιμες στο:
http://www.etihad.com/en-ae/experience-etihad/flying-reimagined/first-class/