Σύνταξη: tourismtoday.gr

Αντιμέτωποι με κυρώσεις θα είναι οι απείθαρχοι επιβάτες της Carnival Cruise. Η γραμμή κρουαζιέρας -γνωστή για τα πάρτι και την διασκέδαση στα πλοία της- επιβάλλει πρόστιμο 500 δολαρίων σε επιβάτες με απείθαρχη συμπεριφορά.
Οι άτακτοι θα χρεωθούν επιπλέον έξοδα σχετικά με ζημιές -αν θεωρηθούν υπεύθυνοι- και την αποβίβαση τους πριν από την ολοκλήρωση της κρουαζιέρας.

Η Carnival Cruise έχει βαρεθεί έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπη με καβγάδες στα πλοία της. Αλλά το «ποτήρι ξεχείλισε» από ένα άσχημο επεισόδιο φέτος το καλοκαίρι με την εμπλοκή 12 επιβατών.

Όπως υπογραμμίζει η γραμμή κρουαζιέρας στο συμφωνητικό με τους επιβάτες «σύμφωνα με τη δέσμευση μας για την ασφάλεια, η ενοχλητική συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτός οποιοσδήποτε επισκέπτης του πλοίου, με συμπεριφορά που επηρεάζει την άνεση, την απόλαυση, την ασφάλεια ή την ευημερία των άλλων επισκεπτών ή του πληρώματος.
Αυτός θα κρατηθεί στο πλοίο, θα αποβιβαστεί με δικά του έξοδα και θα του απαγορευτεί ο απόπλους με την Carnival Cruise Line στο μέλλον».

Τον περασμένο μήνα, η γραμμή κρουαζιέρας απαγόρευσε σε ανηλίκους -ηλικίας 17 ετών και κάτω- την συμμετοχή τους σε πάρτι αν δεν συνοδεύονται από άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω.