Η Emirates συνεχίζει την επέκτασή του παγκόσμιου δικτύου προορισμών της στη νοτιοανατολική Ασία, με την προσθήκη της πόλης Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ από τις 4 Ιουνίου 2012.

Η αεροπορική εταιρεία θα χρησιμοποιεί ένα Airbus A330-200 σε διάταξη δύο θέσεων (Οικονομική και Επιχειρηματική) προς το Χο Τσι Μινχ, πόλη που αποτελεί τον 124ο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας.

 

Από τις 28 Οκτωβρίου 2012, το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 777-300 ER σε διάταξη δύο θέσεων.

Η καθημερινή απευθείας πτήση θα αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 09:25 και θα φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Tan Son Nhat στις 19:20. Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK 391 θα αναχωρεί στις 20:50 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 00:45 την επόμενη ημέρα. Το αεροσκάφος διαθέτει 27 καθίσματα Διακεκριμένης Θέσης και 251 καθίσματα Οικονομικής Θέσης.

Η πόλη Χο Τσι Μινχ προσφέρει στους επισκέπτες την ιδανική πύλη εξερεύνησης των θαυμάτων του Βιετνάμ, είτε πρόκειται για την πληθώρα επιλογών για ψώνια, τη Χόι Αν που έχει ανακηρυχθεί περιοχή Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, τα νησιά του Χάλονγκ Μπέι, τις παραλίες του Να Τρανγκ, είτε για τις πλωτές αγορές και τα εστιατόρια στο Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ.

Το Airbus A330-200 της Emirates προσφέρει στους πελάτες και των δύο θέσεων γεύματα υψηλής γαστρονομίας, βραβευμένες υπηρεσίες από το πλήρωμα καμπίνας που προέρχεται από 120 χώρες, καθώς επίσης εκατοντάδες κανάλια ψυχαγωγίας και υπηρεσίες αποστολής και λήψης email και μηνυμάτων κειμένου.

Ελπινίκη Τζουάνου