Από σήμερα, το TripAdvisor θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση σε κριτικές με προβλήματα ασφαλείας.

Η πλατφόρμα ταξιδιών εισήγαγε ένα νέο φίλτρο για την αναθεώρηση της ασφάλειας των ταξιδιωτών, με σχόλια που έχουν γραφτεί στο παρελθόν σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση και τη κακή συμπεριφορά των εργαζομένων μιας επιχείρησης.
Μέχρι στιγμής, το TripAdvisor έχει προσθέσει 1.100 κριτικές σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση στο φίλτρο και θα προστεθούν άλλες κατηγορίες ασφαλείας προχωρημένες, όπως ανακοίνωσε η ταξιδιωτική πλατφόρμα.

Είναι σημαντικό ότι όλες οι νέες κριτικές που αφορούν θέματα ασφάλειας – είτε πρόκειται για σεξουαλική επίθεση, θάνατο, ναρκωτικά, εμπορία, ένοπλη ληστεία και φυσική επίθεση – θα επισημανθούν και θα προστεθούν στο φίλτρο.
Για όλες τις κριτικές που έχουν αυτό το είδος περιεχομένου ασφαλείας, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην κορυφή κάθε αναθεώρησης, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν εύκολα να τις δουν, ανακοίνωσε η TripAdvisor.

Οι αλλαγές ανακοινώθηκαν από την Lindsay Nelson, υπεύθυνη εμπειρίας του TripAdvisor, η οποία δήλωσε ότι «η ανάγκη καλύτερης πρόσβασης στις πληροφορίες ασφαλείας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη».