Τη διαφήμιση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας, η οποία από τις 4 Μαΐου θα συνδέει το αεροδρόμιο των Βρυξελλών με το καβαλιώτικο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» αποφάσισε ομόφωνα σε πρόσφατη συνεδρίασή της η επιτροπή ανάπτυξης της περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις Βρυξέλλες – Καβάλα θα συνεχιστούν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και θα είναι δύο την εβδομάδα.

Η δαπάνη για τη διαφήμιση της περιφέρειας στο περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ. Το συγκεκριμένο περιοδικό έχει αναγνώστες άνω του 1.500.000. Ενώ από το Δεκέμβριο του 2017, με άλλη δαπάνη της περιφέρειας ΑΜΘ υπάρχουν αφίσες προβολής της στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Στην ίδια συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η συμμετοχή της περιφέρειας ΑΜΘ στο 3ο Ελληνο-σερβικό Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι στις 12 και 13 Μαΐου. Η δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των οκτώ χιλιάδων ευρώ. Το περίπτερο της ΑΜΘ θα τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας του Βελιγραδίου. Με την ευκαιρία της τουριστικής προβολής θα διεξαχθούν και συναντήσεις Β2Β.