Υποτροφίες για τα προγράμματα Young Pioneers και ROIedu 16-25 σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων προσφέρει ο βρετανικός φορέας εκπαιδευτικής τεχνογνωσίας the αriston project και οι Ελαιώνες, τα σχολεία για το μέλλον της εργασίας, με αφορμή τα δύο χρόνια λειτουργίας τους στην Ελλάδα. Ο βρετανικός φορέας the αriston project είναι συγγενές εταιρικό σχήμα της βορειοελλαδικής εταιρίας hyphen, ενώ οι Ελαιώνες είναι τα πιστοποιημένα ιδιωτικά κέντρα παρακολούθησης και ανάπτυξης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του the αriston project.Οι Young Pioneers/Νεαροί Πρωτοπόροι παρακολουθούν όλα τα μαθήματα του επιπέδου τους από Α΄ έως Γ΄ γυμνασίου, με τεχνικές που αναπτύσσουν την κριτική σκέψη και την προσήλωση στην ουσία του μαθήματος. Τη σκυτάλη παίρνουν οι απόφοιτοι του προγράμματος ROIedu 16-25, που προετοιμάζονται να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Οι νεαροί σπουδαστές διδάσκονται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα δεξιότητες παρμένες από την εμπειρία εκατοντάδων επιχειρηματιών και στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρονται σε κάθε Ελαιώνα 15 υποτροφίες για το πρόγραμμα Young Pioneers σε μαθητές Γυμνασίου και 12 υποτροφίες για το πρόγραμμα ROIedu 16-25 για μαθητές Λυκείου και Φοιτητές. Συνολικά θα προσφερθούν 450 υποτροφίες για το πρόγραμμα Young Pioneers και 360 υποτροφίες για το πρόγραμμα ROIedu 16-25.

Για τη λήψη των παραπάνω υποτροφιών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι μαθητές σε κάποιον από τους ενεργούς Ελαιώνες σ’ όλη τη χώρα, από όπου θα μπορούν να λάβουν και σχετικές διευκρινιστικές πληροφορίες.