Στην τελική ευθεία εισέρχεται το Greek Luxury Tourism Workshop που διοργανώνει την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, η Tourism Media & Events με επίκεντρο μία πολλά υποσχόμενη πηγή ταξιδιωτών υψηλού εισοδηματικού προφίλ για τον ελληνικό τουρισμό, το Κάιρο.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο InterContinental Cairo Semiramis, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Κάιρο.

Κύριος Χορηγός του Greek Luxury Tourism Workshop είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Τιμώμενη Περιφέρεια είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Κύριος Χορηγός Αερομεταφορών είναι η Egyptair.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, το Ελληνικό Πρωινό, η Mideast Travel Worldwide, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και η Aegean Airlines.

Μετά το πέρας των B2B προκαθορισμένων συναντήσεων μεταξύ Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών με Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες από την Αίγυπτο, με ειδίκευση στον Luxury τουρισμό, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις προορισμών και φορέων, ενώ δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες για περισσότερη δικτύωση κατά τη διάρκεια Cocktail που θα ακολουθήσει.

Επισημαίνεται πως στόχος του Workshop αποτελεί η ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό high end τουρισμού και γαστρονομίας στον διεθνή χάρτη.

Τα Greek Luxury Tourism Workshops απευθύνονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς που ενδιαφέρονται να κλείσουν συνεργασίες και να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους γύρω από τον πολυτελή τουρισμό.

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας Tourism Media & Events και οι συνεργαζόμενες ανά χώρα τοπικές PR εταιρείες, που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματιών της εκάστοτε τοπικής αγοράς.