Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Σεπτέμβριος εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εποχή για μια περιπέτεια με τρένο χάρη στις εκτεταμένες προσφορές από τον γαλλικό εθνικό σιδηροδρομικό φορέα SNCF.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η καμπάνια «Les Jours Traincroyables» υπόσχεται να «παρατείνει το καλοκαίρι» με μια σειρά από προσφορές εισιτηρίων στα τρένα Intercités, Ouigo, TER και TGV INOUI.

Οι εκπτώσεις για ταξίδια σε Γαλλία και άλλους προορισμούς της Ευρώπης έχουν προγραμματιστεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με τρένα υψηλής ταχύτητας.

Εκπτώσεις σε γαλλικά τρένα αυτόν τον Σεπτέμβριο

Ο μήνας προσφορών του SNCF Voyageurs ξεκινά με μια flash έκπτωση Ouigo στις 4-5 Σεπτεμβρίου, με 200.000 εισιτήρια για τα κλασικά και τα τρένα υψηλής ταχύτητας να πωλούνται με μέγιστο ποσό 19 ευρώ το καθένα.

Η υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας προσφέρει ταξίδια χαμηλού κόστους σε όλη τη Γαλλία και σε προορισμούς στην Ισπανία.

Από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 30.000 εισιτήρια μεταξύ Νορμανδίας και Παρισιού κοστίζουν έως και 12 ευρώ θα κυκλοφορήσουν στο Nomad Train Flash Sale.

Φτηνά εισιτήρια (μεταξύ 3 και 13 ευρώ) θα διατίθενται επίσης στην ανατολική περιοχή Βουργουνδία-Φρανς-Κοντέ από και προς το Παρίσι, όλο το μήνα.

Πιο δυτικά, οι νέοι κάτω των 26 ετών μπορούν να επωφεληθούν από εισιτήρια από 4 έως 15 ευρώ για ταξίδια στη Βρετάνη, ενώ προς τα νότια στη Νουβέλ-Ακουιτανία οι κάτω των 28 ετών μπορούν να ταξιδέψουν με μόλις 2 ευρώ.

Στη βόρεια περιοχή Οτ-ντε-Φρανς τα φθηνά εισιτήρια τρένου 2 ευρώ δεν έχουν όριο ηλικίας και 5.000 από αυτά θα κυκλοφορούν κάθε μέρα όλο τον Σεπτέμβριο.

 

Φθηνά ταξίδια με τρένο στην Ευρώπη αυτόν τον Σεπτέμβριο

Οι προσφορές εισιτηρίων τρένου δεν περιορίζονται στους γαλλικούς προορισμούς. Μεταξύ 18 και 29 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να ανακαλύψετε την Ευρώπη χάρη στα εισιτήρια των 39 ευρώ με το TGV INOUI και το TGV Lyria.

Η TGV INOUI εκμεταλλεύεται τρένα υψηλής ταχύτητας σε περισσότερους από 200 προορισμούς στη Γαλλία και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, ενώ η TGV Lyria λειτουργεί μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας .

Τα τρένα TGV INOUI και Intercités από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου θα προσφέρουν εισιτήρια από 19 έως 29 ευρώ, με αναβάθμιση σε πρώτη θέση που κοστίζει μόλις 1 ευρώ επιπλέον.