Ο Οκτώβριος είναι για πολλούς σαν τον Ιανουάριο. Ένας μήνας ιδανικός για καινούργια ξεκινήματα. Είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας ότι μας βαραίνει και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ας δούμε το φθινόπωρο σαν αρχή, μια χρυσή ευκαιρία για να βάλουμε σε τάξη όλα όσα σκεφτήκαμε και ονειρευτήκαμε το καλοκαίρι και να φτιάξουμε ένα σχέδιο δράσης ώστε να τα πραγματοποιήσουμε.

Έτσι, μπορούμε να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητές μας και να σημειώσουμε ένα προς ένα τα βήματα που χρειάζονται προκειμένου να οδηγηθούμε με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας, που για παράδειγμα μπορούν να περιλαμβάνουν την απώλεια βάρους, την εκμάθηση μίας γλώσσα, την απόκτηση ενός καινούργιου χόμπι ή ακόμα και ενός νέου αυτοκινήτου.

Η βελτίωση της καθημερινότητας έρχεται σε πρώτο πλάνο και στο πλαίσιο αυτό είναι η κατάλληλη περίοδος για κάποιον να αναλογιστεί μήπως ήρθε η στιγμή να απολαύσει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων είναι πολύ σημαντικά τόσο ως προς την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και τον τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και ως προς τα οφέλη τους προς το περιβάλλον. Ο όρος «βιώσιμη κινητικότητα» που χαρακτηρίζει την ηλεκτροκίνηση συνοψίζει την βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη μείωση εξάρτησης από το πετρέλαιο και την ηχορύπανση, την αύξηση κύκλου ζωής του οχήματος αλλά και τη μείωση κόστους χρήσης.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επιλέξουμε για τις μετακινήσεις μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Σε ένα από τα καταστήματα της Hertz μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς, καθώς η εταιρία διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο στην Ελλάδα.

Στην πραγματικότητα δοκιμάζεις με ελάχιστο ρίσκο μια νέα τεχνολογία που αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης και αν καλύπτει τις ανάγκες στου μπορείς να την επιλέξεις και για το προσωπικό σου όχημα, κάνοντας για παράδειγμα leasing ηλεκτρικού.

Ισχυρό ατού αποτελεί το δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα, το οποίο διαρκώς μεγαλώνει.

Μεταξύ άλλων, με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου κερδίζετε Miles+Bonus μίλια επιβράβευσης από την AEGEAN και Bonus πόντους από την Alpha Bank.

Οι φθινοπωρινές μέρες φέρνουν μαζί τους συνήθως την επιστροφή στην ρουτίνα και τις υποχρεώσεις μας. Αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει άγχος.

Μολονότι οι εξωτερικές δραστηριότητές μας αυτή την περίοδο περιορίζονται, καθώς η μέρα μικραίνει, εντούτοις οι αποδράσεις για να απολαύσει κανείς τη φύση μπορούν να συνεχιστούν με το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο σας εξασφαλίζει οικονομία στα καύσιμα, αφού το κόστος φόρτισης είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της βενζίνης.

Πέρα από το ιδιαίτερο design και το ξεχωριστό στυλ, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσφέρει έναν πρωτόγνωρο οδηγικό ενθουσιασμό.

Χάρη στη ροπή που είναι διαθέσιμη σε θέση ακινησίας, ο οδηγός ζει τη συναρπαστική ηλεκτρική δυναμική και την εμπειρία της άμεσης επιτάχυνσης. Παράλληλα, ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει μια ξεκούραστη και ευχάριστη οδήγηση.

Τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα δεν διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης και δεν χρησιμοποιούν σύστημα εξάτμισης, συνεπώς δεν έχουν εκπομπές και συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση αερίων θερμοκηπίου κάτι που τα καθιστά φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Η Hertz υποστηρίζει το «πράσινο μέλλον» της αυτοκίνησης με ένα στόλο αυτοκινήτων που καλύπτουν κάθε προτίμηση. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήρθαν στη ζωή μας και συνδυάζουν οδική απόλαυση, προηγμένη τεχνολογία και μια πιο βιώσιμη περιβαλλοντική εναλλακτική.

Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε όλες τις λύσεις που σας προσφέρει η Hertz μπορείτε να επισκεφθείτε το www.hertz.gr.