Σύνταξη: tourismtoday.gr

Φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ ήταν η Περιφέρεια Αττικής σε δύο διεθνείς εικονικές (virtual) τουριστικές εκθέσεις. Πρόκειται για τις εκθέσεις:

  • ΙΤΒ Berlin NOW 2021, Βερολίνο Γερμανίας, διεξαγωγή 9-12.03.2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 31.05.2021).
  • 27th International Mediterranean Tourism Market (IMTM) Virtual, Τελ Αβίβ Ισραήλ, διεξαγωγή 15-16.03.2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 16.06.2021).

ITB Berlin NOW 2021

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε δυναμικά την παρουσία της στην διεθνή εικονική έκθεση ITB Berlin NOW 2021, από τις 09.03.2021 έως τις 12.03.2021.

Λαμβάνοντας αισιόδοξες ενδείξεις για την πρόθεση των ταξιδιωτών να επιλέξουν την Αττική για τις διακοπές τους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Αττική ασφαλής προορισμός

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής, ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας. Στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Στο ψηφιακό περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής φιλοξενήθηκαν επίσης ως συνεκθέτες, ο Δήμος Πόρου.
Όπως και εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος και το Product Club “Attica Food and Wine Experience”.

Στο πλαίσιο συμμετοχής της Π.Α. στην εικονική έκθεση, πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών και διαδικτυακών επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers, από όλο τον κόσμο.

Οι επαφές και η δικτύωση με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, ήτοι μέχρι και τις 31.05.2021.

ΙΜΤΜ Virtual 2021

Αμέσως μετά, η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή εικονική έκθεση ΙΜΤΜ Virtual 2021, από τις 16 έως τις 17.03.2021.

Στοχεύοντας στην προσέλκυση επισκεπτών στην Αττική από την πολύ σημαντική αγορά του Ισραήλ.

Μαζί με την Περιφέρεια Αττικής στο εικονικό της περίπτερο, ως συνεκθέτης της, συμμετείχε η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας. Στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Η ΕΑΤΑ, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για τις πολλές επιλογές δραστηριοτήτων που προσφέρει η πρωτεύουσα στους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επαφές και διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες. Καθώς και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers από την αγορά του Ισραήλ.

Οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, μέχρι και τις 16.06.2021.