Το Φορτ Λόντερντεϊλ είναι διάσημο στην LGBT + κοινότητα καλωσορίζοντας πάνω από 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, οι οποίοι δαπανούν πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια.

Αυτή τη φορά άνοιξε ένα νέο κέντρο καλωσορίσματος επισκεπτών στην καρδιά του Wilton Manors, της μεγαλύτερης ομοφυλοφιλικής περιφέρειας του Broward County, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ομοφυλόφιλων κατοίκων και επιχειρήσεων.

Το Κέντρο Επισκεπτών είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκέψεων του Φορτ Λόντερντεϊλ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου και θα αναδεικνύει αξιοθέατα, μπαρ, ξενοδοχεία και εκδηλώσεις που πιθανώς ενδιαφέρουν την LGBT + κοινότητα, ενώ παράλληλα θα μπορεί να πληροφορεί για δράσεις που λαμβάνουν χώρα και άλλα.

Η κοινότητα των LGBT + έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής τόσο για τη νυχτερινή ζωή της αλλά και για τα καταστήματα ένδυσης.

Επιπλέον, στο Φορτ Λόντερντεϊλ υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα Pride Centers της χώρας, το πρώτο παγκόσμιο μουσείο AIDS, το παγκόσμιο αρχηγείο του Διεθνούς Ταξιδιωτικού Συλλόγου Gay & Lesbian και το Μουσείο Stonewall, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που σχετίζονται με την LGBT + ιστορία και τον αγώνα που καταβάλλει η κοινότητα για τα δικαιώματα της.

Ο Richard Gray, Αντιπρόεδρος της LGBT + για το Κέντρο Επισκεπτών δήλωσε πως το κέντρο είναι ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην περιοχή αναγνωρίζοντας την αξία και τις ανάγκες του επισκέπτη LGBTQ.

Tέλος, στο Φορτ Λόντερντειλ θα φιλοξενηθεί το πρώτο Φεστιβάλ Pride of the Americas το 2020, το οποίο θα επιστήσει την προσοχή στα θέματα που αντιμετωπίζουν τα LGBT + άτομα στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.