Η Hyatt Hotels επιβεβαίωσε την παραβίαση στοιχείων πιστωτικών καρτών πελατών της σε  μονάδες της σε 11 χώρες, μεταξύ 18 Μαρτίου 2017 και 2 Ιουλίου 2017.

Οπως ανακοίνωσε η Hyatt που εδρεύει στο Σικάγο, η ομάδα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ανακάλυψε σημάδια μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης τον Ιούλιο και ξεκίνησε μια εσωτερική έρευνα που ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη, η οποία “έλυσε το ζήτημα και έλαβε μέτρα για να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο να συμβεί στο μέλλον”.

Οπως έκανε γνωστό ο ιδιοκτήτης των ξενοδοχειακών αλυσίδων Andaz, Park Hyatt και Grand Hyatt συνολικά 41 ιδιοκτησίες επηρεάστηκαν σε 11 χώρες, με την Κίνα να αντιπροσωπεύει 18 ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία επηρεάστηκαν.

Επτά ιδιότητες Hyatt επηρεάστηκαν επίσης σε ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων τριών στη Χαβάη, τριών στο Πουέρτο Ρίκο και ένα στο Γκουάμ.

Η Hyatt συστήνει στους πελάτες της να “αισθάνεστε σίγουροι χρησιμοποιώντας κάρτες πληρωμών. Εχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την ενίσχυση της ασφάλειας των συστημάτων μας”.