apergiammm2902Σοβαρά προβλήματα θα αντιμετωπίσει στις μετακινήσεις του από σήμερα Δευτέρα το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τραβούν χειρόφρενο τη Δευτέρα και την Τρίτη, 5 και 6 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι σήμερα οι εργαζόμενοι των σταθερών συγκοινωνιών συνεδριάζουν προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους κατά τη 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Την Τρίτη και την Τετάρτη 6 και 7 Νοεμβρίου απεργούν οι εργαζόμενοι του προαστιακού και των τρένων του ΟΣΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων, λόγω της απεργίας πρόκειται να μην πραγματοποιηθούν τα βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας.

Επιπλέον, σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν από σήμερα Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ταξί.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) την Τρίτη και την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Τρίτη και στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα

Στο μεταξύ, ακυρώσεις και καθυστερήσεις των πτήσεων αναμένονται την Τρίτη, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Τέλος, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 48ωρη απεργία που κήρυξε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.