Τα πλήθη των διακοπών έχουν επιστρέψει στην καθημερινή τους ρουτίνα, και ίσως τώρα είναι μια ιδανική στιγμή για ταξίδια.

Το πολικό μεγαλείο των Καταρρακτών του Νιαγάρα είναι μια παγωμένη επίδειξη φυσικής τέχνης, καθώς σχηματίζονται πάγοι.

Είτε επισκεπτείτε την Αμερικανική είτε την Καναδική πλευρά, ο Καταρράκτης του Νιαγάρα είναι ένα όνειρο για τους λάτρεις των γλυπτών του πάγου με ενδιαφέροντα σχήματα και σχέδια.

Τα ξένα μέσα περιγράφουν ότι μοιάζουν με “παγωμένα κλαδιά και κορμούς δένδρων που μπαίνουν στον πάγο” και “η ομίχλη από το βυθισμένο νερό που παγώνει καθώς προσγειώνεται στους γύρω βράχους”.

Το Niagara Falls State Park προσφέρει περιηγήσεις στο νησί των Goat, το Bluff του Stedman και ευκαιρίες για λίγη ζεστασιά στο σπήλαιο των αιώνων Pavilion και το ενυδρείο του Niagara.

Όσον αφορά το αεροδρόμιο, το Buffalo Niagara International Airport παρέχει τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες όπως η Delta, η American Airlines, η United, η Southwest και η JetBlue.

Τα καταλύματα στην περιοχή ποικίλλουν αλλά, για καλύτερη θέα, κατευθυνθείτε προς την καναδική πλευρά πάνω από τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου.

Το Hilton Niagara Fallsview ή το Embassy Suites Niagara Fallsview παρέχουν την πλησιέστερη γειτνίαση με τους καταρράκτες, καθώς και την καλύτερη συνολική θέα.

Με περισσότερους από 14 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, ο χειμώνας είναι η καλύτερη στιγμή για να αποφύγετε τα πλήθη των τουριστών. Για τους επισκέπτες που τους αρέσει το περπάτημα, δεν χρειάζεται αυτοκίνητο.

Τα λεωφορεία είναι διαθέσιμα από τα αεροδρόμια για να φτάσετε στο κατάλυμά σας καθώς και στη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου, όπου θα περάσετε από το τελωνείο πριν περάσετε στην καναδική πλευρά.

Τη νύχτα τα Falls φωτίζονται σε μια πληθώρα χρωμάτων με τη γέφυρα να προσφέρει μια πανέμορφη θέα, άξια του ονόματός της.