porto carras_sithoniaΤο Porto Carras Grand Resort είναι χορηγός της Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014, της μεγάλης ετήσιας συνάντησης της διεθνούς κοινότητας ταξιδιωτικών «bloggers» και συγγραφέων τουριστικών μέσων που πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα, στις 23- 25 Οκτωβρίου 2014.

Η διοργάνωση TBEX 2014 θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, από τον Δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB). Συνδιοργανωτής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Οι εγγραφές μέχρι στιγμής υπολογίζεται πως ξεπερνούν τις 450, με συμμετοχές από 53 χώρες, καταγράφοντας αύξηση κατά περίπου 147%, σε σύγκριση με τις εγγραφές της προηγούμενης διοργάνωσης στην Ευρώπη (Δουβλίνο), το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

H TBEX Europe αποτελεί μία από τις πλέον περιζήτητες αλλά και απαιτητικές διοργανώσεις της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η οποία συγκεντρώνει περίπου 1.000 τουριστικούς δημοσιογράφους, δημιουργούς περιεχομένου και άλλους, καθώς και παράγοντες και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς με έντονη δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα, από όλο τον κόσμο.

To Porto Carras Grand Resort στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάδειξη και προώθηση της Ελλάδας στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, καθώς κάθε χρόνο, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση του TBEX, παρατηρείται θεαματική προβολή του τόπου φιλοξενίας, μέσα από πολυάριθμες αναρτήσεις (posts) και δημοσιεύσεις, αλλά και εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές (views), video και σχόλια στα social media.