Οι Ινδοί είναι λάτρεις του φαγητού και η εξερεύνηση της ποικιλίας των φαγητών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα ταξίδια τους. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για όσους εξ αυτών είναι χορτοφάγοι.

Στο πλαίσιο αυτό η Thomas Cook Ινδίας και η εταιρεία του Ομίλου της, SOTC Travel, εντοπίζουν ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν το χορτοφαγικό τμήμα της Ινδίας μέσω μιας σειράς ειδικών χορτοφαγικών εκδρομών.

Συνδυάζουν την κουζίνα και πολιτιστικές εμπειρίες σε προορισμούς που προτιμώνται για καλοκαιρινά ταξίδια.

«Οι Ινδοί λατρεύουν το φαγητό τους. Και για τους χορτοφάγους, η επιλογή των χορτοφαγικών πιάτων είναι κρίσιμη. Ο σημαντικός και αυξανόμενος αριθμός Ινδών που προτιμούν τα χορτοφαγικά φαγητά μας προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία, και ως εκ τούτου έχουμε σχεδιάσει αποκλειστικές χορτοφαγικές εκδρομές που ενσωματώνουν τις καλύτερες τοπικές σπεσιαλιτέ που είναι μοναδικές για την περιοχή». Αυτό ανέφερε σε δήλωσή του ο Rajeev Kale, πρόεδρος του Thomas Cook India.

Επιπλέον, έρευνα καταναλωτών της Thomas Cook και της SOTC έδειξε ότι πάνω από το 85% των ερωτηθέντων είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν κατά την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Μάλιστα, περισσότερο από το 60% προτιμούν τα χορτοφαγικά γεύματα όταν βρίσκονται σε ταξίδι.