Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι φόβοι αύξησης των τιμών τροφοδοτούν τις πρόωρες πωλήσεις χριστουγεννιάτικων διακοπών για το 2023 στην Λαπωνία, σύμφωνα με το Newmarket Holidays (μέρος του Newmarket Group).

Οι πτήσεις άρχισαν ήδη να γεμίζουν, 300 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Οι οικογένειες αναζητώντας τρόπους να αποφύγουν τις αυξήσεις τιμών, επωφελούμενες από τα πακέτα προσφορών του τουριστικού οργανισμού.

Οι αναχωρήσεις πτήσεων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι από το Μπέλφαστ, το Νόργουιτς και το Χάμπερσαϊντ, σύμφωνα με τον αερομεταφορέα.

«Οι εμπειρίες του Άγιου Βασίλη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιηγήσεις μας, στον χειμωνιάτικο παράδεισο της Σουηδικής Λαπωνίας, λέει ο Richard Forde, επικεφαλής εμπορικών πωλήσεων.

Τα πακέτα στη Λαπωνία πουλήθηκαν γρήγορα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι άνθρωποι θέλουν να γλυτώσουν το ψηλό ταξιδιωτικό κόστους των Χριστουγέννων ».

Η χωρητικότητα του Newmarket περιορίζεται σε ένα μόνο αεροσκάφος την ημέρα στο θέρετρο Πατζάλα της Σουηδικής Λαπωνίας, το οποίο εξυπηρετείται αποκλειστικά από την εταιρεία.